به گزارش قدس آنلاین، «محمد دهقان بنادکی» ضمن اشاره به اهمیت واحدهای صنعتی کوچک و متوسط در توسعه اقتصاد کشور، اظهار کرد: از حدود دهه ۴۰ شمسی با توجه به سیاستگذاریهای کشور مبنی بر توسعه صنعتی، سازمان نواحی صنعتی ایران با محوریت توسعه صنعتی و ایجاد زیرساختهای لازم برای آن شکل گرفت، البته طی ۶۰ سال گذشته ماموریتهای این سازمان دستخوش تغییراتی شده است که اغلب در جهت توسعه و تقویت این فعالیتها بوده است و در حال حاضر سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به عنوان اصلیترین نهاد حمایتی از صنایع کوچک در کشور محسوب میشود.
وی افزود: توسعه و تقویت صنایع کوچک و متوسط در اغلب کشورهای دنیا زیر نظر یک نهاد، سازمان یا وزارتخانه تخصصی است که در کشور ما تحت نظر سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و در استانها زیر نظر شرکت شهرکهای صنعتی فعالیت میکند و معاونت صنایع کوچک در شرکت شهرکهای صنعتی به امر توسعه این صنایع میپردازد و در همین راستا نیز ت بیش از ۱۵ حمایت یا خدمت تخصصی را به واحدهای صنعتی کوچک در راستای توسعه پایدار آنها ارائه دهد.
دهقان تصریح کرد: در عین حال مهمترین چالش واحدهای صنعتی در تمام دنیا، تامین مالی است که متعاقب آن قدرت این صنایع در تامین نیروی انسانی، کسب مشاوره، حضور در نمایشگاهها و رویدادهای صنعتی و تجاری و مطالعه بازار کاهش مییابد.
وی در رابطه با خدمات شرکت شهرکهای صنعتی به این واحدها، بیان کرد: عمدهترین کمکهای شرکت شهرکهای صنعتی کمک به توسعه بازار و صادرات تولیدات صنایع کوچک به صورت کمکهای مالی بلاعوض به آنها برای حضور در نمایشگاهها یا تشکیل کنسرسیومهای صادراتی و اخذ خدمات تخصصی صادرات از شرکتهای مدیریت صادرات است.
وی افزود: در حوزه آموزش و توانمندسازی واحدهای صنعتی نیز سالیانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ دوره آموزشی در رستههای مدیریتی و فنی و مهندسی صورت میگیرد که بخش عمدهای از هزینههای آن بلاعوض است.
وی برگزاری تورهای صنعتی به قصد کسب تجربه از واحدهای صنعتی موفق را از دیگر خدمات موثر این حوزه دانست و افزود: ارتباط صنایع به مشاورین هر حوزه از دیگر برنامههای صورت گرفته است.
دهقان کمک به دانشبنیان شدن صنایع توسط مشاورین و بهبود و توسعه فناوی واحدهای صنعتی را از دیگر اقدامات شرکت شهرکها دانست و افزود: اکثر این برنامهها در قالب مدل توسعه خوشه صورت گرفته که خوشه نساجی، کاشی و سرامیک، محصولات کنجدی و سنگ از طرحهای به بلوغ رسیده خوشه بوده و در حال حاضر نیز طرح خوشه زیلو توسط تیم عامل توسعه سازمان جهاددانشگاهی استان یزد در حال انجام است.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما