تحولات لبنان و فلسطین

گروهی از سناتورهای جمهوریخواه روز چهارشنبه طرحی را پیشنهاد دادند که به وزارت خارجه آمریکا دستور می دهد طالبان را رسما در فهرست سازمان های تروریستی قرار دهد.

طرح سناتورهای جمهوریخواه برای قراردادن طالبان در فهرست سازمان‌های تروریستی

به گزارش قدس آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، گروهی از سناتورهای جمهوریخواه با هدف فشار بر دولت بایدن برای اتخاذ اقدام مناسب علیه گروه طالبان، طرحی را پیشنهاد دادند که بر اساس آن به وزارت خارجه دستور می دهد نام گروه طالبان را رسما در فهرست سازمان های تروریستی قرار دهد.

طرح مذکور توسط مارکو روبیو، تامی توبرویل، شیلی مور، دن سالیوان و تام تیلیس تهیه و پیشنهاد شده است.

در بیانیه منتشر شده از سوی دفتر روبیو آمده است: این قانون از آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا می خواهد تا امارت غیر قانونی اسلامی افغانستان را به عنوان یک گروه حامی تروریسم و گروه طالبان را به عنوان یک سازمان تروریستی اعلام کند.

این طرح همچنین خواستار تحریم عاملان خارجی است که دانسته و باآگاهی کامل کمک های مختلفی را در اختیار طالبان قرار می دهند.

سناتورهای جمهوریخواه قصد دارند از این مساله مطمئن شوند که پول مالیات دهندگان آمریکایی به سوی سازمان های خارجی تروریستی که در افغانستان حضور دارند، نخواهد رفت.

این در حالی است که پیش از این نیز لیندسی گراهام و مایکل والتز نمایندگان جمهوریخواه روز سه شنبه قطعنامه ای را پیشنهاد دادند که بر اساس آن وزارت خارجه آمریکا باید علاوه بر قرار دادن نام طالبان در فهرست سازمان های تروریستی، باید همه دارایی های دولت افغانستان درر امریکا را توقیف و بلوکه کند و از سایر کشورها نیز بخواهد تا اقدامات مشابهی را انجام دهند.

این قطعنامه همچنین از وزارت خارجه آمریکا خواسته است تا تصرف طالبان بر افغانستان را یک کودتا اعلام نماید و از قدرت و نفوذ خود استفاده کرده و از موسسات بین المللی بخواهد تا مانع از دسترسی طالبان به منابع مالی شود.

گراهام افزود: قرار گرفتن طالبان در فهرست سازمان های تروریستی موجب خواهد شد تا تامین کمک مالی کشورها برای این گروه و به رسمیت شناخته شدن طالبان، سخت تر و دشوارتر شود. ما این پیام قدرتمند را ارسال خواهیم کرد که آمریکا به دنبال همکاری تجاری و اقتصادی با گروه‌های تروریستی نیست.

والتز نیز در اظهاراتی تاکید کرد: دولت بایدن با تلاش برای عادی سازی روابط با طالبان به عنوان یک دولت انتقالی، عملا افکار عمومی مردم امریکا را منحرف کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.