تحولات منطقه

۱۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۹
کد خبر: ۷۷۱۹۸۳

خالق سریال‌های ترسناکی چون «تسخیرشدگی خانه هیل» و «تسخیرشدگی عمارت بلای» در پروژه جدید خود داستان‌های ترسناک «ادگار الن پو» را سریال می‌کند.

داستان‌های «ادگار الن پو» سریال می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس انلاین، مایک فلنگن (Mike Flanagan) نویسنده و کارگردان آمریکایی پس از آن که با سریال‌هایی چون تسخیرشدگی خانه هیل، تسخیرشدگی عمارت بلای و عشاء ربانی نیمه‌شب مو بر تن علاقه‌مندان به ژانر وحشت راست کرد، حالا به سراغ آثار ادگار الن پو نویسنده مطرح آمریکایی رفته که به داستان‌های ترسناک و فانتزی‌اش شناخته می‌شود.

شرکت نتفلیکس پس از سه همکاری موفق، به پروژه این کارگردان برای ساخت سریال زوال خاندان آشر براساس داستان‌ کوتاهی به همین نام از پو درباره عمارتی اسرارآمیز پر از رمز و راز، مرگ و جنون چراغ سبز نشان داده است.

سریال جدید فلنگن ۸ قسمت خواهد داشت و هنوز بازیگران یا داستان آن به طور رسمی اعلام نشده است اما به گفته نتفلیکس این سریال محدود براساس چند داستان از پو ساخته خواهد شد و تنها به داستان زوال خاندان آشر محدود نیست.  

فلنگن علاوه بر تهیه‌کنندگی این سریال، کارگردانی چهار قسمت از آن را هم انجام می‌دهد، چهار قسمت باقیمانده نیز توسط مایکل فیموگناری کارگردان و فیلمبردار آمریکایی کارگردانی خواهد شد.

فلنگتن روز گذشته (چهارشنبه، ۱۴ مهر) در حساب توییتری خود از ساخت سریال زوال خاندان آشر خبر داد و نوشت: درباره ساخت این سریال خیلی هیجان زده‌ام. شبیه به هیچکدام از کارهایی که تا به حال انجام داده‌ایم نیست.  

فلنگتن علاوه بر مجموعه سریال‌های محدود تسخیرشدگی، در سال ۲۰۱۹ کار نویسندگی و کارگردانی اقتباسی از رمان تاریک و ترسناک دکتر اسلیپ نوشته استیون کینگ را انجام داد. سریال عشاء ربانی نیمه شب به عنوان سومین سریال این کارگردان برای نتفلیکس به تازگی پخش شد و مورد تحسین گسترده قرار گرفت؛  داستان این سریال درباره مردم جزیره دور افتاده و عجیبی است که هم‌زمان با ورود یک کشیش مرموز به آن، رخدادهایی فراطبیعی را تجربه می‌کنند.  

به گزارش ایرنا، ادگار الن پو (۱۸۴۹- ۱۸۰۹) نویسنده، شاعر، ویراستار و منتقد ادبی اهل آمریکا بود که بیشتر برای شعر و داستان‌های کوتاه ترسناک و رازآلودش شناخته می‌شود. پو اولین نویسنده معروف آمریکایی بود که از طریق نوشتن امرار معاش می کرد بنابراین همیشه از لحاظ مالی در مضیقه بود. از این نویسنده توانا به عنوان یکی از بنیانگذاران مکتب رمانتیسم در ادبیات آمریکا و از مبدعان داستان‌های کارآگاهی یاد می‌شود.

منبع: ایرنا
انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.