تحولات منطقه

معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قوچان گفت: بالغ بر ۴۰ درصد مدارس شهرستان قوچان نیاز مبرمی به نوسازی دارد.

۴۰ درصد مدارس قوچان نیاز به بازسازی دارد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، امین‌رضا مرآتی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان قوچان که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: از محل کمیته برنامه‌ریزی شهرستان، مبلغ ۸ میلیارد ریال برای شروع عملیات ساخت دبستان آیت‌الله سعیدی تخصیص یافته است.

وی افزود: این اعتبار به‌منظور افزایش سرانه آموزشی شهرستان و ساخت یک مدرسه جدید در نظر گرفته شده است.

فرماندار قوچان با اشاره به عمر بالای برخی مدارس در این شهرستان، ادامه داد: آنچه آموزش و پرورش را رنج می‌دهد فرسوده بودن مدارس و نیاز به نوسازی مدارس است.

۴۰ درصد مدارس قوچان نیاز به تخریب و بازسازی دارند

معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قوچان نیز در این جلسه از نیاز مدارس شهر قوچان به نوسازی خبر داد.

وی در خصوص نرخ سرانه آموزشی گفت: سرانه آموزشی استاندارد کشور ۸ متر مربع، این سرانه در استان خراسان رضوی در حال حاضر ۴/۸ متر مربع بوده که این رقم در شهرستان قوچان ۶/۲ متر مربع است.

حسن ولی‌زاده با بیان این‌که ۴۰ درصد مدارس شهرستان قوچان نیاز به تخریب و بازسازی دارند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیاز به نوسازی مدارس روستایی تقریباً مرتفع شده است اما در سطح شهر نیاز مبرمی به نوسازی مدارس داریم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۵ مدرسه در طرح تخریب قرار گرفته و ۴ مدرسه دیگر نیز نیاز مبرم به مقاوم‌سازی دارند.

تأمین ۷۰۰ تبلت و گوشی هوشمند

مسعود شجاعی، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش قوچان در ادامه این جلسه به نرخ ترک تحصیل دانش‌آموزان قوچانی اشاره کرد و گفت: نرخ گذر پایه ششم به هفتم ۹۹/۷۴ و نهم به دهم ۸۴/۶۳ ثبت شده است.

وی، دلایل اصلی ترک تحصیل دانش‌آموزان را ازدواج، بیماری، فوت، فقر، عدم دسترسی به مدرسه در محل سکونت، مختلط بودن مدارس (به ویژه در روستاهای کم جمعیت)، اشتغال به کار، بیماری والدین، عدم دسترسی به تجهیزات و امکانات آموزش مجازی عنوان کرد.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش قوچان افزود: برای کاهش ترک تحصیل دانش‌آموزان، راهکارهایی از جمله پرداخت بخشی از هزینه سرویس دانش‌آموزی و معرفی دانش‌آموزان به مدارس شبانه روزی به کار گرفته شده است.

وی بیان کرد: در سال گذشته با جذب کمک خیرین، تعداد ۷۰۰ دستگاه گوشی هوشمند و تبلت تهیه و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت.

تلاش برای کاهش نرخ ترک تحصیل

مدیر آموزش و پرورش شهرستان قوچان نیز در این در جلسه، با دغدغه‌مند خواندن مسئولین آموزش و پرورش در خصوص ترک تحصیل دانش‌آموزان، گفت: در شهرهای جنوبی استان خراسان رضوی، ثبت نام دانش‌آموزان اتباع صورت می‌گیرد که طبعاً نرخ ترک تحصیل در این قشر نیز بالاست.

علی اسماعیلی افزود: در شهرستان قوچان، ترک تحصیل حتی یک دانش‌آموز باید دغدغه تمام مسئولین شهری باشد تا دست در دست آموزش و پرورش و همقدم با این اداره، در کاهش نرخ ترک تحصیل حرکت کنند.

رئیس آموزش و پرورش قوچان بیان کرد: در این راستا، خانه‌های بهداشت روستایی و شبکه بهداشت شهرستان با اعلام آمار دانش‌آموزان سنین دوره‌های آموزشی پیش دبستانی و اول ابتدایی به مدیران مدارس و نمایندگان آموزش و پرورش در جهت کاهش نرخ بازماندگان از تحصیل و به تبع آن، ترک تحصیل کمک کنند.

منبع: مهر

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.