به گزارش قدس انلاین، حسن اروجی اظهار کرد: شرکت مخابرات خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۰ توسعه را بر ۲ محور اصلی زیرساختهای مخابراتی استان و همراه اول متمرکز کرده است. البته این آمار با سایتهایی که در دست ارتقاست، متفاوت است. این یعنی شبکه همراه اول علاوه بر ایجاد ۱۲۶ سایت جدید تا پایان سال به ارتقای سایتهای کنونی خود که حدود ۱۵۰ سایت است نیز میپردازد. تعداد تمام سایتهای موجود در شبکه همراه اول استان ۱۹۵۰ عدد است که از این آمار حدود ۹۴۰ سایت متعلق به مشهد است.
اروجی بیان کرد: ایجاد هر سایت جدید با تکنولوژی ۲G ،۳G و ۴G حدود ۲ میلیارد تومان هزینه دارد. همچنین هزینه ارتقا و بهروزرسانی هر سایت نزدیک به یک میلیارد تومان است.
مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان رضوی خاطرنشان کرد: وظیفه سایتهای همراه اول پوشش اینترنتی و خدماتی در مناطق مختلف است. دستیابی ما به توسعه یک مرز ایدهآل ندارد. توسعه یک امر مستمر و دائمی است که سالانه احتیاج به تمدید و طراحی دارد تا گسترش یابد. از سال گذشته تاکنون پروژههای مطلوبی در این زمینه اجرا شده و پروژههای بهتری در دست اجراست که این مساله به سرمایهگذاری زیادی احتیاج دارد.
اروجی با اشاره به گسترش و توسعه فیبر نوری در شهرها و روستاهای استان بیان کرد: مساله دیگری که شرکت مخابرات در دست اقدام دارد، توسعه شبکه فیبر نوری داخل شهرها و روستاهاست. این مساله موضوعی است که اگر به نحو احسن عملیاتی شود، در سالهای آینده به خوبی قادر به ارائه خدمات به مشترکان خواهیم بود. همچنین از جمله اقداماتی که در دست عمل داریم، این است که همه سایتهای همراه اول را به فیبر نوری مجهز کنیم. اکنون برای مجهز کردن ۲۱۷ سایت همراه اول به فیبر نوری برنامه ریزی کردهایم که این موضوع باعث ایجاد یک پهنای باند وسیع شده تا مشترکین به آسودگی از خدمات اینترنتی بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه تعرفههای تلفن افزایش نخواهد داشت، خاطرنشان کرد: موضوع افزایش تعرفه به هیچ عنوان مطرح نیست. مسالهای که مطرح است، دریافت حداقل هزینه از مشترکان بابت نگهداری از خطشان است که میانگین این هزینه در کل ایران ماهانه ۱۶ هزارتومان است که پیگیر تصویب این موضوع هستیم.
مدیر عامل شرکت مخابرات خراسان رضوی ادامه داد: برای گسترش اینترنت همراه به ۵G شرکت مخابرات از لحاظ فنی، علمی و اعتباری آمادگی ورود به این پروژه را دارد اما تنها مانع پیش راه موضوع تحریمهاست زیرا برخی از موارد مورد نیاز برای عملیاتی شدن این پروژه باید از خارج کشور تامین شود که در حال حاضر این امکان وجود ندارد. همچنین براساس آخرین اطلاعات رسیده از وزارت ارتباطات تا پایان امسال ۸۰ درصد از روستاهای کشور به اینترنت پرسرعت دسترسی خواهد داشت و تا سال ۱۴۰۱ تمام روستاهای کشور از اینترنت بهرهمند خواهد شد.
انتهای پیام
نظر شما