تحولات منطقه

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد، اگر اقدامات بیشتری برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در اروپا انجام نشود، مرگ و میرهای این قاره تا مارس آینده می‌تواند از دو میلیون نفر فراتر رود.

احتمال فراتر رفتن ‌آمار مرگ و میر کرونا تا ۲ میلیون نفر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، سازمان جهانی بهداشت روز سه شنبه هشدار داد که اگر اقدامات بیشتری برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در اروپا انجام نشود، مرگ‌ومیرهای این قاره تا مارس آینده می‌تواند از دو میلیون نفر فراتر رود.

به نوشته وبگاه شبکه «اسکای نیوز» کارشناسان بیم آن را دارند که این منطقه با شمار قابل توجهی از مرگ و میرها مواجه باشد و  اقدامات حفاظتی بیشتری برای کمک به جلوگیری از فاجعه تلفات انسانی نیاز است.

بر اساس این گزارش، اروپا در بحبوحه موج چهارم ویروس قرار دارد و  این مسئله کشورها را مجبور به اعمال مجدد قرنطینه و محدودیت‌ها برای کمک به جلوگیری از افزایش موارد ابتلا و مرگ و میر کرده است.

در روزهای گذشته، شمار مرگ و میرهای گزارش شده به دلیل کووید-۱۹ در این منطقه نزدیک به ۴۲۰۰ نفر در روز افزایش یافت و  از ۲۱۰۰ مرگ در روز در پایان سپتامبر دو برابر شد.

در همین حال، بر اساس مدل‌سازی «موسسه سنجش و ارزیابی سلامت» در اروپا، شمار تلفات در ۵۳ کشور اروپا از مرز ۱.۵ میلیون نفر عبور کرده و این ویروس اکنون عامل اصلی مرگ و میرهاست.

دکتر «هانس هنری کلوگه» مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در اروپا، گفت: «همه ما فرصت و مسئولیت داریم تا از فجایع و تلفات جانی جلوگیری و اختلالات بیشتر در جامعه و مشاغل را در فصل زمستان محدود کنیم.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت، محاسبات کنونی نشان می‌دهد که از هم اکنون تا اول مارس ۲۰۲۲، بحران شدید در بیمارستان‌ها و بخش های مراقبت‌های ویژه بسیاری از کشورهای اروپایی وجود خواهد داشت.

بر اساس روند فعلی، پیش‌بینی می‌شود تا بهار سال آینده تعداد مرگ‌ومیرهای گزارش ‌شده انباشته به بیش از ۲.۲ میلیون نفر برسد.

روز دوشنبه، اتریش در حالی قرنطینه ملی ۱۰ روزه را آغاز کرد که هزاران نفر  از اهالی این کشور روز شنبه در شهر «وین» پایتخت اتریش تجمع کردند تا در اعتراض به تعطیلی سه هفته‌ای اکثر مغازه‌ها، رستوران‌ها، اماکن ورزشی و موسسات فرهنگی تظاهرات کنند. یک دستور جدید در این کشور که برای فوریه برنامه ریزی شده است، افراد واکسینه نشده را از شرکت در عرصه های مختلف زندگی عمومی منع می‌کند.

در آلمان و هلند نیز اعلام شده است که با محدودیت‌های شدیدتری روبرو هستند و چشم انداز محدودیت‌های بیشتر موجب اعتراضات خشمگین مردم در برخی کشورها شده است. بسیاری از کشورها پس از کاهش محدودیت‌ها،شاهد ظهور مجدد ویروس کرونا هستند. در همین حال، با وجود شمار بالای  افراد واکسینه نشده و کاهش محافظت‌ها ، بسیاری برابر ویروس آسیب‌پذیر هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.