تحولات منطقه

دهکده المپیک خرم‌آباد طرحی نیمه کاره است که عملیات اجرایی آن سال ۸۶ آغاز شد و اکنون ۶۳ هزار ورزشکار سازمان یافته لرستان منتظر چاره‌اندیشی دولت برای تعیین تکلیف آن هستند.

دهکده المپیک خرم‌آباد چشم به راه هیاهوی ورزشکاران
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،   عملیات احداث مجموعه دهکده المپیک خرم آباد با توجه به سرانه پایین ورزشی لرستان همچنین وجود ظرفیت های بالای ورزشکاران این استان سال ۸۶ در زمینی به وسعت ۲۵۲هکتار با ۲۶ طرح ورزشی و قابلیت برگزاری مسابقات مهم داخلی و بین‌المللی آغاز شد.

سالهاست یکی از پروژه های مهم عمرانی استان در حوزه ورزش مجموعه دهکده المپیک خرم آباد است که بخشی از آن را سالن منحصر به فرد دو و میدانی به عنوان بزرگترین سالن سرپوشیده غرب کشور تشکیل داده است، سالنی که به بهره برداری رسید اما به گفته رییس هیات دو و میدانی لرستان، به دلیل استاندارد نبودن آماده برگزاری مسابقات نیست.

این سالن ورزشی که با حضور مسعود سلطانی فر وزیر وقت ورزش و جوانان افتتاح شد و در اختیار ورزشکاران قرار گرفت ۱۰ هزار متر مربع زیربنا دارد و دارای پیست اصلی و تمرینی تارتان، اسکوربورد (صفحه نمایشگر اطلاعات و امتیاز بازی)، بخش بدنسازی، اداری و خدماتی است و ظرفیت پذیرش یکهزار و ۵۰۰ تماشاگر دارد.

طبق گزارش‌های رسمی، در سال ١٣٩٩ سرانه ورزش هر فرد ١۵ساله و بیشتر، به طور متوسط ١٣ دقیقه و ١٨ ثانیه در روز بوده است و لرستان نیز به دلیل دارا بودن ظرفیت های مناسب همواره در میادین بزرگ داخلی و خارجی عناوین قهرمانی قابل توجهی را کسب کرده است که با توجه کافی در این حوزه و تکمیل دهکده المپیک، ورزشکاران انگیزه و امیدواری دوچندانی پیدا می‌کنند.  

سرانه ورزشی لرستان ۶۱ سانتیمتر است

به گفته مدیرکل ورزش و جوانان بیش از ۶۳ هزار ورزشکار سازمان یافته در لرستان فعالیت دارند، سرانه ورزشی این استان ۶۱ سانتیمتر است که برای افزایش یک سانتیمتری به این سرانه نیازمند ایجاد ۱۸ هزار متر فضای جدید هستیم.

حشمت الله امان الهی افزود: علاوه بر استفاده بانوان از همه اماکن دولتی در صبح،  از ۸۵۶ باشگاه استان ۳۱۵ مورد آن مختص بانوان و ۲۶۵ مورد باشگاه مشترک با آقایان است.

وی بیان کرد: مجموعه ورزشی ۱۵ هزار نفری خرم آباد به عنوان بزرگترین پروژه ورزشی طرح دهکده المپیک است که امید می رود در سفر رییس جمهوری به لرستان تعیین تکلیف شود.

تکمیل مجموعه ورزشی خرم آباد نیازمند اعتبار ویژه است

رییس دفتر فنی اداره کل ورزش و جوانان لرستان نیز گفت: مجموعه ورزشی خرم‌آباد (دهکده المپیک)  با برآورد اعتبار حدود ۸۰ میلیون تومان تعریف شد اما اکنون برای تکمیل آن رقم بسیار بالایی نیاز است که اعتبارات اختصاص یافته به این طرح کافی نیست.

سجاد فلاح نژاد افزود: ۵۰ میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۱ به این مجموعه اختصاص یافته و تکمیل این پروژه‌ در فهرست پروژه های قابل ارائه در مصوب سفر رییس جمهوری به لرستان است.

وی با اشاره به اینکه زمان تکمیل این طرح ورزشی مشخص نیست ادامه داد: ورزشگاه ۱۵ هزار نفری خرم آباد به عنوان یکی از زیرمجموعه های دهکده المپیک،   ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل آن نیازمند اعتبار ویژه می باشد.

وی افزود: ۲۴۸ مکان ورزشی در لرستان وجود دارد که یک چهارم آن مستهلک و فرسوده شده و ۴۰ مکان زمین روستایی است همچنین سرانه ورزشی لرستان ۶۰ تا ۶۱ سانتیمتر می باشد در حالی که میانگین سرانه ورزشی در کشور ۷۵ سانتیمتر است.

فلاح نژاد گفت: مجموعه ورزشی خرم آباد مشکل آب شرب دارد که خرداد سال ۹۸ مصوب شد از خط انتقال آب آشامیدنی شهرک صنعتی خرم‌آباد یک خط انتقال به این مکان ورزشی اختصاص یابد و اجرای این مصوبه به منظور رفع  نیاز آب شرب ورزشگاه ۱۵ هزار نفری و سالن دو و میدانی ضروری است.

وی اظهار کرد: اداره کل ورزش و جوانان لرستان بهره‌بردار مجموعه ورزشی خرم آباد خواهد بود و اجرای این طرح ورزشی توسط اداره کل راه و شهرسازی صورت می‌گیرد.

قرار است آیت الله سید ابراهیم رییسی رییس جمهوری و اعضای هیات دولت، روز جمعه ۱۹ آذرماه به لرستان سفر کنند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.