تحولات منطقه

رئیس فدراسیون بوکس گفت: شک نکنید بوکس در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژوی چین یکی از تاثیرگذارترین ورزش‌های ایران خواهد بود.

بوکس در بازی‌های آسیایی یکی از تاثیرگذارترین ورزش‌ها خواهد بود
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حسین ثوری در خصوص حضور تیم ملی بوکس در تورنمنت ارمنستان اظهار داشت: بنا به دعوت فدراسیون بوکس این کشور قرار است تیم ملی در این مسابقات حضور داشته باشد. مسابقاتی که با حضور کشورهای گرجستان، اوکراین، ارمنستان، روسیه و ایران برگزار خواهد شد. با پیشنهاد استکی،  ترکیبی از جوان‌ها و باتجربه‌ها را به این تورنمنت اعزام می‌کنیم تا محک بخورند. این تورنمنت برای ما یک فرصت استثنایی خواهد بود تا بازیکنان جوانمان را محک بزنیم و برای بازی‌های آسیایی هانگژو آماده شوند. این بیانگر رشد بوکس ما است که به تورنمنتی با حضور ۴ کشور قدرتمند دعوت می‌شویم، بدون اینکه هزینه‌ای بدهیم.

وی در خصوص حضور دو کاندیدا از خانواده بوکس در انتخابات این فدراسیون گفت: ضمن احترام به کاندیدای دیگر (روح‌الله حسینی)، ما عملکرد ۴ ساله‌ای داشتیم و کارنامه‌ای از خود به جا گذاشتیم که باید با ۴ سال قبل از حضورمان در فدراسیون مقایسه شود. ببینیم چهار سال بوکس ایران در کجا قرار داشت و در حال حاضر به کجا رسیده است. باید بررسی کنیم بوکس از لحاظ همگانی، قهرمانی، نوع نگرش مسئولان، پخش تلویزیونی، استعدادیابی و کلاس‌های آموزشی در حال حاضر کجا قرار دارد.

رئیس فدراسیون بوکس در خصوص انتقادات به میزان درآمدزایی و جذب منابع مالی در چهار سال ریاستش گفت: فقط تعداد اعزام‌های امسال را ببینید و با گذشته مقایسه کنید. هر اعزام ما حدود یک میلیارد و پانصد میلیون تومان و هر اردو بین صد تا صد و پنجاه میلیون تومان هزینه داشت. تنها حدود ۱۶ تا ۱۷ میلیارد تومان برای اعزام و اردوها هزینه کردیم، اما میزان دریافتی ما به سه میلیارد و پانصد میلیون تومان نرسیده و این اعداد می‌تواند نوع آورده‌های ما را مشخص کند.

ثوری در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود تمام این منابع مالی را سیامک صالحی، نایب رئیس فدراسیون بوکس تامین کرده است، گفت: تنها سیامک صالحی نبوده و او یکی از این عزیزان بوده است، اما چه تفاوتی دارد؟ این پول آورده شده یا نه؟ چرا در گذشته انجام نمی‌شد؟ آورده فدراسیون این مبلغ بوده و اینکه از کجا و توسط چه کسی صورت گرفته به کسی ارتباط ندارد. سیامک صالحی و دیگر دوستانی که شاید راضی نباشند اسم آنها را بگویم، صادقانه کمک کردند و این بر اساس ارتباط  و روابط ما بوده است. عزیزانی در اعزام تیم‌ها و برگزاری اردوها کمک کردند.

وی در خصوص گلایه‌های علیرضا استکی مبنی بر نبود پزشک، ماساژور و متخصص تغذیه در تیم ملی به تسنیم گفت: نگفتیم که همه چیز ایده‌آل شده و هیچ ادعایی مبنی بر ساختن مدینه فاضله نداریم، اما ادعا دارم از دوران سیاه به دوران خوب رسیدیم و همه از بوکس به نیکی یاد می‌کنند. مگر چهار سال پیش تیم‌های ملی ما ماساژور و خوابگاه داشتند؟ تیم‌های ملی ما در کانکس نمی‌خوابیدند؟ قبل از حضورم  در فدراسیون از خود من برای اعزام مصطفی ریگی و ارسلان عبداللهی پول گرفتند، اما در این چهار سال هرگز این اتفاق نیفتد.

رئیس فدراسیون بوکس در خصوص انتقادات به اظهارات او مبنی بر راه‌اندازی بوکس بانوان گفت: تمام تمهیدات لازم برای راه‌اندازی بوکس بانوان با حفظ شعائر اسلامی انجام گرفت و این موضوع به شدت در دستور کار قرار دارد. با کاظمی‌پور، سرپرست معاونت توسعه ورزش زنان وزارت ورزش جلسه‌ای داشتم و صحبت‌های لازم را انجام دادم و همه زمینه‌ها برای انجام این کار فراهم شده است. چهار سال قبل اگر می‌گفتیم در مسابقات جهانی مدال می‌گیریم یا بوکس پخش تلویزیونی خواهد داشت، کسی باور نمی‌کرد و حالا شاید در این خصوص نیز کسی باور نکند، اما به سختی دنبال راه‌اندازی بوکس بانوان هستیم.

ثوری در خصوص اظهارات یکی از قهرمانان که مدعی شده بود مسابقات بوکس قبل از او نیز در المپیک و بازی‌های آسیایی پخش مستقیم داشته، گفت: بله مسابقات المپیک و حتی بازی‌های آسیایی پخش می‌شد، اما هیچگاه شاهد پخش مستقیم مسابقات قهرمانی آسیا، قهرمانی جهان و قهرمانی کشور نبودیم. مدیر سابق شبکه ورزش را شاهد می‌گیرم که چه تلاش‌هایی برای این کار انجام دادم تا پخش بوکس نهادینه و دیده شود. چندین جلسه و رایزنی و مستندات زیادی انجام شد تا بوکس پخش شود و اینگونه نبود که خود به خود روی آنتن برود.

وی در خصوص برنامه‌هایش در صورت ریاست دوباره فدراسیون گفت: با توجه به تجربیات چهار ساله و شناخت تهدیدها، فرصت‌ها، ظرفیت‌های موجود  و احاطه کامل بر همه ابعاد بوکس در ایران و خارج، زمینه رشد را کاملاً حس می‌کنم. شک نکنید بوکس در بازی‌های آسیایی هانگژو یکی از تاثیرگذارترین ورزش‌های کشور است و تمام تلاش بر این مبنا استوار خواهد بود. طبق سند چشم انداز ۲۰۲۴ که در اولین سال کار خود رونمایی کردم، در المپیک پاریس برای مدال خواهیم رفت و این جزو اهداف اصلی ما خواهد بود.

رئیس فدراسیون بوکس در خصوص عدم توفیق در راه‌اندازی خانه بوکس گفت: عزیزان شرکت توسعه و تجهیز، وزارت ورزش و جوانان، سلطانی‌فر وزیر سابق و مهدی ‌علی‌نژاد را گواه می‌گیرم که چقدر این موضوع پیگیری شد. سال ۱۳۸۱ کلنگ خانه بوکس زمین خورد و تا سال ۱۳۸۴ کارهای انجام شد، اما از آن سال کار رها شده و هیچ کسی در این مدت اقدامی نکرده بود و تنها افشین داوری در زمان سرپرستی فدراسیون یکسری مکاتبات را انجام داد. بعد از اینکه در سال ۹۶ ریاست فدراسیون را برعهده گرفتم، آن مکاتبات را جمع‌آوری کردیم، ظرف ۶ ماه ردیف بودجه از اعتبارات ملی گرفتیم و ساخت خانه بوکس در میان پروژه‌های ملی تعریف شد و در قسمت تامین اعتبارات وزارت ورزش و جوانان قرار گرفت.

ثوری خاطرنشان کرد: اسناد همه این کارها موجود است و به زودی برای تنویر افکار عمومی ارائه خواهم کرد، اما به دلیل عدم تخصیص و بنا به شرایط اقتصادی که در کشور حاکم بود، این تخصیص صورت نگرفت. تمام برنامه برای اجرای آن پروژه آماده است و تا بهبودی شرایط اقتصادی که شاید یک سال یا بیشتر زمان ببرد، باید صبر کرد تا بودجه تخصیص پیدا کند. حتی تعهد کردیم که اگر استارت اولیه کار بخورد و ما ادامه کار را با کمک دوستان بزرگواری مانند سیامک صالحی و دیگر بچه‌های اقتصادی ادامه خواهیم داد. مطمئن باشید در صورت انتخاب دوباره، هیئت رئیسه فدراسیون بوکس کاملاً اقتصادی و قوی خواهد بود.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.