به گزارش قدس آنلاین، شیوع ویروس کرونا باعث شده تا تولید گوشت مرغ در استرالیا به شدت کاهش یافته و هم اکنون قفسه های بسیاری از فروشگاه ها روی این کشور خالی از مرغ است و حتی رستوران هایی نظیر کی اف سی مجبور شدهاند غذاهایی که با مرغ پخته میشود را از نوع خود حذف کنند.
شرکت اینگامز که بزرگترین تولید کننده گوشت مرغ در استرالیا به شمار میرود اعلام کرده به خاطر ابتلای کارمندان و کارگران ویروس کرونا که از دسامبر سال گذشته آغاز شده با کمبود نیروی کار مواجه است و همین امر تاثیر قابل توجهی را در حوزه چرخه تامین لجستیک و فروش این شرکت ایجاد کرده است. از سوی دیگر برخی مشتریان و عرضهکنندگان محصولات اینگامز تحت تاثیر این اتفاق قرار گرفتهاند.
گفتههای اینگامز باعث شد تا ارزش سهام این شرکت ۶ درصد بریزد.
سخنگوی شرکت کی اف سی که یکی از رستوران های محبوب زنجیرهای عرضه فست فود در استرالیا به شمار میرود اعلام کرده که با مشکل در تامین گوشت مرغ مواجه شده و این مسئله به صورت سراسری در استرالیا اتفاق افتاده است و به همین خاطر برخی رستوران های این شرکت نخواهند توانست غذاهایی که با گوشت مرغ پخته می شوند را به مشتریان عرضه کنند.
رسانههای محلی نیز می گویند در بسیاری از فروشگاههای استرالیا قفسه عرضه گوشت مرغ تقریباً خالی است.
گوشت مرغ به خاطر ارزان بودن یکی از پرمصرف ترین اقلام پروتئینی در سراسر جهان به شمار میروند. گزارشات حاکی از آن است که هر کیلو گوشت مرغ در بازار استرالیا ۳.۹۹ دلار معادل حدود ۱۱۰ هزار تومان به فروش میرسد که تقریباً نصف قیمت هر کیلو گوشت قرمز است. آمارهای رسمی حاکی از آن است که مصرف سرانه این ماده غذایی بین مردم استرالیا به صورت متوسط سالانه ۴۷ کیلوگرم مرغ است.
گفتنی است؛ همزمان با شدت گرفتن کرونا در ویکتوریا انتظار میرود که محدود شدن تولید مواد غذایی در این ایالت بر چرخه تامین مواد غذایی در این کشور تاثیر بگذارد، محدودیتهای سطح چهار در این ایالت اعمال شده و هرچند مراکز تولید مواد غذایی میتوانند تحت تدابیر شدید قرنطینهای باز باشند اما باید با یک سوم ظرفیت خود کار کنند.
خطر بحران کمبود غذا در استرالیا
به گزارش روزنامه گاردین، در حالی که شیوع کووید-۱۹ در ویکتوریا تهدید خارج شدن از کنترل و سرایت به دیگر مناطق استرالیا را به همراه دارد، این کشور با یک بحران دیگر مرتبط با شیوع کرونا هم رو به رو است و آن هم خطر بحران کمبود غذا است، عامل اصلی این بحران این است که بخش زیادی از نیروی کار شاغل در فصل برداشت محصولات کشاورزی این کشور از خارج میآیند که اکنون قادر به مسافرت نیستند.
"ماتیاس کورمان" وزیر دارایی استرالیا پیشتر در گفت وگویی با شبکه سیانبیسی گفت: بحران ویروس کرونا ضربه سختی به اقتصاد ما و به بودجه ما زده است. ما مجبور بودیم تصمیمات سیاستگذاری خود را با در نظر گرفتن تاثیر مالی ۵۶ میلیارد دلاری کرونا (۳۹ میلیارد دلار آمریکا) اتخاذ کنیم.
دانیل اندروز نخست وزیر دولت منطقهای ایالت ویکتوریا تاکید کرده که مشاغل ضروری مانند سوپرمارکتها، پمپهای بنزین و بانکها باز خواهند بود و از مردم خواسته است که دچار هراس نشوند و برای خرید اقلام ضروری هجوم نبرند.
نظر شما