تحولات منطقه

ستاد مدیریت بحران به بررسی اقدامات صورت‌گرفته در مناطق سیل زده پرداخت.

خسارت ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به کرمان/مشکلات در این مناطق ادامه دارد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مصطفی آیت الهی موسوی صبح امروز  در ستاد مدیریت بحران استان کرمان گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته سیلاب ۲۸ دی ماه ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بخش های زیربنایی و کشاورزی استان خسارت وارد کرده است.

وی ۳۸ درصد خسارات سیل متعلق به بخش کشاورزی است ادامه داد: سیلاب اخیر هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی و ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان به بخش زیربنایی خسارت وارد کرده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان با یادآوری اینکه سیلاب نیمه اول دی ماه ۲هزارو ۸۰۰ میلیارد تومان به استان کرمان خسارت وارد کرد، تصریح کرد: قرارگاه سازندگی مناطق سیل زده تشکیل و در حال انجام کار است گفتنی است که امکانات سپتاه، ارتش، بخش خصوصی و برخی از دستگاه های اجرایی در مناطق سیل زده در حال کار هستند.  

وی در ادامه سخنانش بیان کرد: سهمیه ویژه سوخت به مناطق سیل زده داده شود و هزینه آن نیز تامین شده است.

خروج رودبار جنوب از حالت اضطرار

پرورش فرماندار رودبار جنوب نیز در این جلسه گفت: به ۶۶ روستا امدادرسانی شده است و همه جاده های اصلی، فرعی و روستایی بازگشایی شده اند و مشکل آب بیشتر مناطق رفع شده فقط در برخی جاها در این زمینه با مشکل روبرو هستیم که مقرر شد با تانکر آبرسانی به این مناطق صورت گیرد.

وی برآورد اولیه خسارات سیل به این شهرستان را ۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: خوشبختانه در حال خروج از حالت اضطرار هستیم.
فرماندار رودبار جنوب از مشکلات موجود سخن به میان آورد و تصریح کرد: باید بازسازی سرویس های بهداشتی در اسرع وقت صورت گیرد.
وی ادامه داد: پس از سییلاب برخی از دام ها به دلیل عدم وجود خوراک دام درحال تلف شده هستند که می طلبد توجه ویژه ای به این مساله صورت گیرد.
پرورش عنوان کرد: باتوجه به اینکه ۱۶ روستای حوزه تالاب جازموریان در مسیر سیلاب قرار دارند و زمینی برای اسکان آنها در آنجا وجود ندارد بنابراین احداث اردوگاه در این منطقه الزامی است هرچند تلاش ما این است که این روستاها خالی از سکنه نشود. همچنین چاه های کشاورزی و قنوات تخریب شده باید هرچه سریعتر احیا شوند.

وی افزود: نیروهای ارتش و سپاه در حال ترمیم و احداث سیل بندهای این منطقه هستند.  

۹۰ درصد جایگاه‌های سوخت قلعه‌گنج فاقد سوخت

شهسواری فرماندار شهرستان قلعه گنج نیز با بیان اینکه دو پل تخریب شده در حوزه این شهرستان در حال بازسازی است، تصریح کرد: سیلاب به ۳۳ دهنه پل خسارت وارد کرد که در حال بازسازی آنها هستیم و ترمیم سیل بندهای روستاهای حاجی آباد و چراغ آباد در حال انجام است.

وی از مشکل سوختی که در شهرستان قلعه گنج وجود دارد سخن به میان آورد و عنوان کرد: ۹۰ درصد جایگاه های سوخت این شهرستان فاقد سوخت هستند و این مشکل به دلیل حمل و نقل است.
 
فرماندار شهرستان قلعه گنج لایروبی هلیل رود را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: هزار هکتار از مزارع گندم این شهرستان به زیر سیلاب رفت.

فرماندار شهرستان عنبرآباد نیز در این جلسه کمبود دستگاه لودر، فرونشست زمین، تخریب سیل بندها را از جمله مشکلات این شهرستان برشمرد و گفت: باید لایروبی رودخانه ها هر چه سریعتر انجام شود.

روح الهی مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام استان کرمان نیز در این جلسه گفت: سه اکیپ تعمیرکار در منطقه حضور دارند و هفته آینده ۵۰۰ سری لوازم خانگی و هزار راس دام در منطقه سیل زده توزیع خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.