به گزارش قدس آنلاین، این تصمیم جدید که روز جمعه با امضای «الکساندر فن در بلن» رئیس جمهوری اتریش به صورت قانون درآمد، چندی پیش با شیوع سریع سویه اومیکرون در این کشور اتخاذ شد.
دولت تصمیم گرفت رویکرد سختگیرانه تر خود را با وجود انتقادها و مخالفت هایی در داخل کشور دنبال کند.
«مانوئل کراتگارتنر» که با رویکرد جدید مخالفت است، گفت: هیج کشور دیگری در اروپا از ما در واکسیناسیون اجباری تبعیت نمی کنند.
در آلمان در همسایگی اتریش، قانون مشابهی ماه گذشته در پارلمان این کشور به بحث گذاشته شد؛ اما به دلیل اختلافاتی در رده های سیاسی پیشرفتی نداشت.
با وجود تمهیدات جدید، نرخ واکسیناسیون در اتریش افزایش نیافته و پایین تر از میزان مشاهده شده در فرانسه یا اسپانیا است.
مراکز واکسیناسیون در وین نسبتا خلوت است. افرادی که واکسن نزده اند، در حال حاضر از ورود به رستوران ها، سالن های ورزشی و مراکز فرهنگی منع می شوند، این افراد در عین حال از این پس مشمول جریمه قرار می گیرند.
این قانون برای همه ساکنان بزرگسال به استثنای زنان باردار، افرادی که در ۱۸۰ روز گذشته به ویروس کرونا مبتلا شده اند و افرادی که معافیت پزشکی دارند، اعمال می شود.
کنترل ها از اواسط مارس(اواخر اسفند) آغاز می شود و مبالغ جریمه از ۶۰۰ تا ۳۶۰۰ یورو(۶۹۰ تا ۴۱۰۰ دلار) متغیر است.
در همین حال، اگر فرد جریمه شده طی دو هفته واکسینه شود، جریمه ها برداشته می شود.
نتایج یک بررسی جدید حاکی است که بیش از ۶۰ درصد از مردم اتریش از این اقدام جدید حمایت می کنند؛ اما درصد بالایی از اتریشی ها همچنان مخالف آنند.
چند هفته پس از اعلام قانون جدید، ده ها هزار نفر به خیابان ها آمدند تا در مخالفت با آنچه سیاست رادیکال و سختگیرانه می خواندند، اعتراض کنند.
منتقدان همچنین نیاز به واکسیناسیون اجباری را با توجه به ماهیت ملایم تر سویه اومیکرون زیر سوال بردند.
گواهی واکسیناسیون اکنون در بسیاری از کشورها برای مشاغل و فعالیت های خاص به عنوان یک واقعیت در نظر گرفته می شود.
در اکوادور واکسیناسیون از جمله برای کودکان بالای پنج سال اجباری است و این کشور، اولین کشوری است که این قانون را به اجرا گذاشته است.
قبل از آن تاجیکستان و ترکمنستان دو کشور آسیای میانه واکسیناسیون را اجباری کردند، همانطور که اندونزی این قانون را به اجرا گذاشت، حتی اگر کمتر از نیمی از جمعیت این کشور واقعا واکسینه شده باشند.
منبع: ایرنا
نظر شما