به گزارش قدس آنلاین،یاسر احمدوند در مراسم اختتامیه بیست و یکمین و قدردانی از فعالان برتر این صنعت در سالن سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به جایگاه و اهمیت صنعت چاپ در دنیا اظهار داشت: صنعت چاپ در جهان راهبردی مهم و ثروت آفرین، اشتغالزا و متحول کننده اقتصاد محسوب می شود از این رو صنعت چاپ ما نیز می تواند این جایگاه را در کشور داشته باشد.
به گفته وی، با ارائه تسهیلات نوسازی، می توانیم شاهد رشد و شکوفایی صنعت چاپ کشور باشیم.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به موضوع آموزش و اهمیت آن در حوزه چاپو نشر اشاره کرد و گفت: نیازمند سرمایه گذاری و حمایت از موضوع آموزش در صنعت چاپ کشور هستیم.
احمدوند به قدمت و فرسودگی ماشین آلات صنعت چاپ در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: تقریبا ۶۰ درصد این ماشین آلات بالای ۲۰ سال عمر کارکرد دارند که امیدواریم با درایت و حمایت دکتر اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این صنعت از تسهیلات نوسازی نیز بهره مند شود.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خرد بودن صنعت چاپ را از دیگر مشکلات این حوزه برشمرد و گفت: اکثر چاپخانه ها کمتر از پنج نفر نیرو شاغل داشته و بعضا کوچک هستند.
احمدوند همچنین ناپایداری نیروی انسانی و وجود قوانین زیاد و دست وپا گیر را در این صنعت از دیگر مشکلات این حوزه برشمرد و بر ساماندهی این بخش نیز تاکید کرد.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به فرهنگی بودن صنعت چاپ از دید اهالی آن ابراز امیدواری کرد : با کاهش مشکلات این صنعت روز به روز شاهد رشد و شکوفایی و ارتقا این صنعت در کشور و در سطح بین المللی باشیم.
احمدوند تاکید کرد: باید همدلی ها را زباد کرده تا هم افزایی ها افزایش یابد.
در ادامه این مراسم فعالان برتر صنعت چاپ کشور در بخش های تولید، صادرات، کسب وکار و اشتغالزایی، خانواده شهدای صنعت چاپ، پیشکسوتان، تولید و... با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و سید مجید پوراحمدی مشاور وزیر فرهنگ ومدیرعامل صندوق اعتباری هنر تجلیل به عمل آمد.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما