تحولات لبنان و فلسطین

رئیس کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال احتمال داد تعلیق کمیته صدور مجوز حرفه‌ای، به‌خاطر مشکلات این کمیته در گذشته باشد.

عباسی: تعلیق کمیته صدور مجوز حرفه‌ای ربطی به دوره ما ندارد و آبروریزی نیست!/ به افراد «دست به تلفن» توجهی نداریم

به گزارش قدس آنلاین، سعید عباسی درباره تعلیق کمیته صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال با حکم کنفدراسیون فوتبال آسیا اظهار داشت: این خبر در سایت AFC منتشر شد و ما منتظر ایمیل این کنفدراسیون و دلایل این تصمیم هستیم. اتفاقاً امسال، بهترین سال کمیته صدور مجوز حرفه‌ای بوده و ما مطابق قانون عمل کردیم. در سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا از عبارت «کارگروه ویژه» استفاده شده و نوشته نواقص باید برطرف شود که باید آن را برطرف کنیم.

احتمال می‌دهیم تعلیق مربوط به تصمیمات گذشته باشد

وی با بیان اینکه نواقص فوق باید به طرف ایرانی اعلام شود، گفت: شاید سال‌های گذشته تأییدیه‌هایی داده شده و حالا مغایرت‌هایی مشاهده شده است. ما مجوز حرفه‌ای گل‌گهر را تأیید کردیم و AFC تنها به یک نکته ایراد گرفت که آن هم به زمان‌بندی پرداخت پول مربی تیم مربوط می‌شد. این چیزی نیست که کمیته‌های بدوی یا استیناف را زیر سؤال ببرد و احتمال می‌دهیم مربوط به موارد گذشته باشد. فدراسیون هم دخالتی در موضوع ندارد، اما AFC نام فدراسیون فوتبال را آورده بود.

خصوصی‌سازی استقلال و پرسپولیس نتیجه حذف از لیگ قهرمانان آسیا بود

رئیس کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای، این کمیته را مستقل و زیرمجموعه AFC دانست و به تسنیم گفت: پیش از این مبلغ 120 هزار دلار جریمه شدیم که 90 هزار دلارِ آن تعلیقی بود و شاید پرداخت نشدن پول باعث این تعلیق شده است. کمترین نتیجه اقدام کمیته بدوی که هیچ لابی و فشاری را به تصمیم‌گیری خود راه نداد، این بود که خصوصی‌سازی دو باشگاه آغاز شد و آنها مجبور شدند بر مسیر قانون حرکت کنند.

مدیران ما قبلاً مشکلات را با رایزنی با شیخ سلمان حل می‌کردند

عباسی با بیان اینکه AFC نشان داده می‌خواهد سطح فوتبال آسیا را بالا ببرد، خاطرنشان کرد: به دنبال مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال هستیم تا آیین‌نامه‌ای که تدوین می‌کنیم، مجوز بگیرد و آن را برای AFC هم بفرستیم. مدیران ما قبلاً با شیخ سلمان رایزنی می‌کردند تا مشکلات حل شود، اما حالا کار از این قالب خارج شده است. دیدیم که امسال باشگاه‌هایی از ایران، تاجیکستان، چین، عربستان و استرالیا به دلیل عدم رعایت استانداردها، از لیگ قهرمانان آسیا حذف شدند.

اگر لازم است، تعداد تیم‌های لیگ برتری کم شود

وی با انتقاد از دیده نشدن شرایط حرفه‌ای در باشگاه‌های لیگ برتری بیان کرد: باشگاه‌ها در صورت پول نداشتن اصلاً جلو نیایند. اگر 

اگر لازم است، تعداد تیم‌ها در لیگ برتر کاهش یابد و کیفیت کار بالا برود. تیم‌هایی در لیگ برتر بازی می‌کنند که مجوز حرفه‌ای ندارند. این باشگاه‌ها با مشکلاتی چون پرداخت پول، بازیکن خارجی و عدم رعایت مقررات درگیر هستند. زمین یک تیم خراب است و آن تیم در مشهد بازی می‌کند.

امیدوارم شرایطی که AFC ایجاد می‌کند، ما را به مسیر درست بازگرداند

رئیس کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای با بیان اینکه حضور در لیگ برتر فقط به کسب امتیاز بیشتر در لیگ دسته اول بستگی ندارد، عنوان کرد: در کشورهای مختلف اگر در جایگاه اول جدول هم باشید، شما را با زیرساخت‌های نامناسب کنار می‌گذارند. امسال هشت تیم ایرانی درخواست صدور مجوز حرفه‌ای دادند و اگر مشکلات خود را حل می‌کردند، در لیگ قهرمانان آسیا جایگزین استقلال و پرسپولیس می‌شدند. آنها با خود گفتند ما آسیایی نیستیم و مشکلات را حل نمی‌کنیم. امیدوارم شرایطی که AFC ایجاد می‌کند، ما را به مسیر درست بازگرداند.

اگر سرخابی‌ها به آسیا می‌رفتند آبروریزی رخ می‌شد

عباسی در پاسخ به این پرسش که آیا تعلیق کمیته صدور مجوز حرفه‌ای را می‌توان یک آبروریزی دانست یا خیر، اظهار داشت: خیر اینگونه نیست. این اتفاق ممکن است به‌خاطر برنامه‌های قبلی باشد. شاید چهار سال پیش مجوز باشگاهی تأیید شده که AFC دیده مشکلات حرفه‌ای‌سازی باشگاه هنوز پابرجاست. اگر استقلال و پرسپولیس به لیگ قهرمانان آسیا می‌رفتند و متوجه مشکلات این باشگاه‌ها می‌شدند، آبروریزی رخ می‌داد.

مشکلی نداشتیم که بابت آن تعلیق شویم

وی در پاسخ به این پرسش که آیا کمیته صدور مجوز حرفه‌ای مشکلی نداشته که بابت آن تعلیق شود، به تسنیم گفت: خیر. ما محکم برای قضیه سرخابی‌ها ایستادیم. اگر در طول برگزاری لیگ قهرمانان آسیا متوجه می‌شدند که استقلال و پرسپولیس حداقل‌ها را هم رعایت می‌کردند، چه کسی می‌خواست پاسخگو باشد؟ شاید تعلیق به‌خاطر شرایط فعلی فدراسیون فوتبال و آشفتگی وضعیت کار در فدراسیون است.

منبع: تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.