به گزارش قدس آنلاین، اوبراین در اظهاراتی بیان کرد: «ما با این ایده که اسرائیل باید به عنوان کشوری برای مردم یهود حفظ شود، مخالفیم. عقل من به من میگوید که آنچه یهودیان میخواهند این است که بدانند پناهگاهی امن و پایدار وجود دارد که آن را خانه بنامند.»
رئیس عفو بینالملل آمریکا نظرسنجی سال ۲۰۲۰ را که طبق آن ۸۰ درصد یهودیان آمریکایی، خود را حامی دولت یهود میدانند، زیر سوال برد و تاکید کرد این سازمان درباره مسائل سیاسی که شامل «حق بقای اسرائیل» میشود، نظری ندارد. در ماه فوریه نیز عفو بینالملل انگلیس گزارشی را منتشر کرد که تل آویو را به آپارتاید متهم میکرد.
از زمان انتشار این اظهارات، اوبراین و سازمان عفو بینالملل با موجی از انتقادات در رسانههای اجتماعی مواجه شدهاند. جاناتان گرینبلات، مدیر اجرایی آمریکایی در توییتی نوشت: «اوبراین بی شرمانه سعی میکند توضیح دهد که چرا اکثر یهودیان واقعاً به اسرائیل دلبستگی ندارند و اسرائیل نباید یک کشور یهودی باشد.»
ریچی تورس، نماینده کنگره آمریکا که از حامیان رژیم صهیونیستی است نیز به انتقاد از اوبراین پیوست و در توییتی نوشت: «اظهارات اوبراین نشان میدهد که او یک جنگجوی صلیبی علیه موجودیت اسرائیل به عنوان یک کشور یهودی است.»
لیور هیئت، سخنگوی وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی نیز در توئیتی نوشت که اظهارات اوبراین «چهره واقعی سازمان عفو بیم الملل را آشکار کرد.» در پی این توییت، آبراهام کوپر، خاخام صهیونیستی، خواستار آن شد که عفو بینالملل در فهرست گروههای نفرتانگیز قرار گیرد.
رژیم صهیونیستی با تخریب منازل فلسطینیها و احداث شهرکهای صهیونیست نشین در زمینهای آنها، درصدد تغییر ساختار جغرافیایی مناطق فلسطینی و چهرهای صهیونیستی دادن به این مناطق است تا سلطهجوییهایش را در مناطق فلسطینی تثبیت کند؛ اما به اذعان سازمان ملل ساخت تمامی این شهرکها، برخلاف قوانین بین المللی است.
شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز ۲۳ دسامبر ۲۰۱۶ در قطعنامه ۲۳۳۴ از رژیم صهیونیستی خواست فوراً و بهطور کامل تمامی فعالیتهای شهرکسازی خود را در سرزمینهای اشغالی فلسطین متوقف کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظر شما