تحولات منطقه

مدیر کل آموزش و سنجش حفظ سازمان دارالقرآن الکریم از برگزاری مرحله اول هفدهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم خبر داد. 

اولین مرحله از طرح ارزیابی حافظان قرآن جمعه برگزار می‌شود
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از سازمان دارالقرآن الکریم محمد رمضانی فرد گفت: مرحله اول آزمون هفدهمین دوره طرح اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم روز جمعه ۲۳ اردیبهشت از ساعت ۱۰ تا ۱۲:۳۰ در تهران، به صورت متمرکز و در دانشگاه امیرکبیر و در سایر استان ها بر اساس حوزه امتحانی مشخص شده در کارت آزمون، برگزار می شود.

وی با بیان این که منبع این مرحله از آزمون، ترجمه های رایج قرآن کریم است، اضافه کرد: زمان دریافت کارت آزمون تا پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت خواهد بود و از حافظان درخواست داریم تا زمان دریافت کارت آزمون خود را به ساعت و روزهای پایانی موکول نکنند.

مدیر کل آموزش و سنجش حفظ سازمان دارالقرآن الکریم ضمن تأکید بر مطالعه آیین نامه طرح ارزیابی گفت: حافظان قرآن لازم است، آیین نامه را به دقت مطالعه کنند تا در فرایند دوره با مشکل روبرو نشده و مطلع باشند که در چه مواردی مورد ارزیابی قرار می گیرند.

امسال بیش از ۱۰ هزار نفر در این دوره ثبت نام کرده اند که تعداد این افراد در استان تهران هزار و ۳۵۰ نفر در مقاطع مختلف هستند. 

آزمون‌های تخصصی طرح اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم بالاترین آزمون‌های حفظ در کشور است که توسط سازمان دارالقرآن الکریم برگزار می‌شود و شامل آزمون‌های بخش ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن کریم و با درجات ۱ تا ۵ و همترازی با مدارک دیپلم تا دکترا است. این مدارک با امضای وزیر ارشاد و رییس سازمان تبلیغات اسلامی به افراد برگزیده اعطا می‌شود.

این آزمون برای کسانی که تا درجه سه یعنی حافظ کل قرآن کریم باشند در دو مرحله کتبی و شفاهی برگزار می‌شود و حفاظ در صورت قبولی در بخش کتبی، در آزمون شفاهی شرکت کرده و مواردی همچون تجوید، وقف و ابتدا، صوت و لحن و حسن حفظ آنها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. آزمون های تخصصی طرح اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم، مصوبه شماره ۵۷۳ شورای انقلاب فرهنگی بوده و توسط سازمان دارالقرآن الکریم برگزار می گردد.

اولین مرحله از شانزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در اردیبهشت سال گذشته در سراسر کشور برگزار شد که بیش از هشت هزار حافظ قرآن در آن ثبت نام کرده بودند. از این تعداد دو هزار و ۲۶۷ نفر در رشته ۱۰ جزء، هزار و ۹۵ در رشته ۲۰ جزء و چهار هزار و ۷۳۴ نفر در رشته حفظ کل قرآن داوطلب شرکت در آزمون بودند که پنج هزار و ۴۲۱ نفر را خواهران و دو هزار و ۶۷۵ را برادران تشکیل می دادند. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.