تحولات منطقه

خطیب بعثه مقام معظم رهبری در مدینه خطاب به زائران گفت: سعی کنیم در سرزمین وحی و شهر پیامبر اخلاق نیک را در خود تقویت کنیم و اگر اخلاق ناپسند و ناروایی در وجود ما باشد با تاسی از پیامبر، سعی در اصلاح آن داشته باشیم.

سعی کنیم در سرزمین وحی و شهر پیامبر اخلاق نیک را در خود تقویت کنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام و المسلمین اکبر صمدی یزدی در جلسه محفل انس و معرفت ویژه زائران مسجد نبوی در هتل راما مدینه با اشاره به اینکه پیامبر ۲۰ معراج داشتند که از این تعداد ۱۸ معراج روحانی و ۲ معراج جسمانی بود، افزود: قرآن می فرماید یکی از صفاتی که موجب شد حضرت محمد (ص) در یکی از این معراج های جسمانی به مرتبه ای نائل شود که حتی جبرئیل هم اجازه حضور در آن نداشته باشد، یقین و باور به خدای تبارک و تعالی بود.

وی با بیان اینکه انجام مناسک حج، یک وظیفه و از ارکان دین است، ادامه داد: مومنان به خاطر باوری که به خدا دارند، حج را یک تکلیف می دانند و به حضور دراین سفر معنوی مشتاق اند.

خطیب بعثه مقام معظم رهبری اظهار داشت: کسی که به خدا و قیامت باور داشته باشد از واجباتش غفلت نمی کند و اگر باورهای انسان قوی شد، مشکلاتش حل می شود.

وی حسن خلق، گذشت، سخاوت، بخشش و مهربانی نسبت به مردم را دیگر ویژگی های پیامبر اسلام برشمرد و گفت: پیامبر گرامی اسلام (ص) به خاطر همین ویژگی ها به معراج رفت.

تاکید بر تقویت اخلاق نیک در سرزمین وحی

حجت الاسلام صمدی خطاب به زائران گفت: سعی کنیم در سرزمین وحی و شهر پیامبر اخلاق نیک را در خود تقویت کنیم و اگر اخلاق ناپسند و ناروایی در وجود ما باشد با تاسی از پیامبر، سعی در اصلاح آن داشته باشیم.

وی همچنین در جلسه انس و معرفت دیگری در هتل الجاد برگزار شد با اشاره به جملات قصار و سخنان گوهربار امام علی (ع) در نهج البلاغه، گفت: یکی از ویژگی هایی که در سخنان حکمت‌آمیز امیرالمؤمنین(ع) به آن اشاره شده است، همت است، انسان برای به دست آوردن خیر دنیا و آخرت باید همت بالایی داشته باشد.

وی با بیان اینکه قرآن می فرماید کسانی که همتشان در حد دنیا است، در آخرت بی بهره هستند، راستگویی و عفت را از دیگر صفاتی بیان کرد که در جملات قصار حضرت علی (ع) در نهج البلاغه به آن تاکید شده است.

وی خطاب به زائران گفت: اینجا سرزمین وحی و محل استجابت دعاست و سعی کنیم همت خود را برای دعا و عبادت افزایش دهیم زیرا خیر دنیا و آخرت در آن است.

انتهای پیام/

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.