تحولات منطقه

وزیر کشور تاکید کرد: هر کجا که مشارکت اجتماعی وجود داشته موفق شده‌ایم و هر کجا که مشارکت اجتماعی کمتر شده موفقیت ما کمتر شده است.

وزارت کشور مشوق و حامی فعالیت‌های بین المللی تشکل‌هاست
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، احمد وحیدی امروز در روز تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی در جلسه تشکل‌ها و مشارکت های اجتماعی وزارت کشور، گفت: اگر از من پرسیده شود که در میان مسئولیت های سیاسی، امنیتی، اقتصادی، عمرانی و اجتماعی که بر عهده وزارت کشور است کدام وظیفه از همه مهمتر است. قطعا خواهم گفت که مسئولیت اجتماعی، حداقل در بلند مدت و از باب پایداری و ماندگاری آن وظایف اجتماعی از نظر من از همه مهمتر است و از دید من مسائل اجتماعی پایدارتر هستند.

وی افزود: اگر قدرت اجتماعی را یکی از مولفه های قدرت بدانیم سایر مولفه‌ها خود را در این بستر نشان می دهند. بستری که حتی مسائل فرهنگی در آن بهتر دنبال می شود. در فرمایشات رهبر معظم انقلاب نیز این موضوع بارها مورد تاکید قرار گرفته، بی تردید مسئله مردم و اجتماع یک امر تشریفاتی و تعارفی نیست. انقلاب ما از آغاز و در ادامه حیاتش مرهون حوزه های اجتماعی است. برای مثال به حجم وسیع حملات امنیتی اوایل انقلاب نگاه کنید. چه کسی در مقابل این حملات موفق شد. قطعا مردم بودند که این موفقیت را کسب کردند.

وحیدی تاکید کرد: در هر حوزه ای که مردم هستند موفق هستیم و هر کجا که مردم کمتر هستند ما هم کمتر موفق هستیم و رمز موفقیت ما این است که تا زمانی که به این نحو عمل کنیم قطعا موفق خواهیم شد.

وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت های خود به شعار دولت یعنی دولت مردمی، ایران قوی اشاره کرد و افزود: ایران قوی هم زمانی موفق می شود که مردم در میدان باشند. به نظر بنده مشارکت مردمی ساری و جاری است و مردم همه کاره هستند. البته باید ساز و کارهای این مهم را نیز پیدا کنیم. اگر ظرفیت های مردم در همه ابعاد شناخته شود و هم این ظرفیت ها توانمند و ساماندهی شوند یک جریان و طیف به هم پیوسته درست خواهیم کرد که در کمترین زمان مشکلات ما را حل خواهد کرد و به رتبه های بالایی دست پیدا می کنیم. باید میزهایی در سازمان امور اجتماعی تشکیل شود که مسئولیت آنها با تشکل ها باشد. برای مثال امروز بزرگترین آسیب ما بحث اعتیاد است که معضلی بزرگ است و در این حوزه سازمان هایی جدا جدا فعالیت می کنند. قطعا این بخش توسط دولت به تنهایی قابل حل نیست اما اصل کار باید توسط مردم و تشکل های مردمی حل شود و دولت حمایت و کمک کند. اگر بتوانیم مشکل فرهنگی اجتماعی را حل کنیم. مشکلات اقتصادی هم حل خواهد شد و زمینه رشد اقتصادی فراهم خواهد شد.

وی ادامه داد: یکی از القائات غلطی که توسط دشمن انجام می شود این است که ایرانی‌ها نمی توانند کار تیمی انجام دهند. من این را قبول ندارم و مثال های بسیاری از موفقیت ما در انجام کارهای تیمی وجود دارد. دشمن تلاش می کند ناامیدی و یأس را تزریق کند اما جامعه ما رو به رشد و پیشرفت است و تشکل ها می توانند در این مسیر کمک بیشتری داشته باشند.

وحیدی تاکید کرد: تشکل ها باید در سطح بین المللی فعال باشند. ما در این حوزه حمایت و کمک های لازم را خواهیم کرد و مشوق خواهیم بود تا این تشکل ها در سطح بین المللی از حقوق ملت ایران دفاع کند. برای مثال پولی که توسط خانواده پهلوی از ایران خارج شد پول ملت ایران بود. لذا تشکل ها می توانند در مسیر دفاع از ملت ایران در این حوزه طرح شکایت داشته باشند. البته باید در این مسیر تشکل ها و فعالیتشان برنامه ارائه دهیم. این برنامه از مسیر توسعه کمی و کیفی محقق می شود و باید این توسعه هدفمند و دارای نتیجه واقعی باشد.

وی افزودد: در حال حاضر برخی مشکلات همچون طولانی شدن مجوزها نسبت به گذشته بهتر شده و تلاش می کنیم که این روند و فرآیند بهتر شود. سامانه ای هم در خصوص صحبت ها و پیشنهادات تشکل ها وجود داشته که باید تقویت شود. امیدواریم بتوانیم وظیفه ای که در حوزه اجتماعی داریم انجام دهیم.

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.