به گزارش قدس آنلاین، حسین دماوندی نژاد، معاون امور تولیدات دامی جهاد کشاورزی اظهار کرد: هفته پایانی شهریور ماه نشستی با معاون اول رئیس جمهور مجدد در خصوص اصلاح قیمت مرغ و تخم مرغ خواهیم داشت که پس از بررسی اگر به جمع بندی برسیم، اتفاقی میافتد.
به گفته وی، اصلاح ساختاری در حذف ارز ترجیحی فرصت مهمی برای ظرفیتهای صادراتی خوراک دام است که با اصلاح قیمتها امکان خروج نهاده از کشور متوقف شده و امکان سرازیر شدن نهادهها از خارج به داخل بیشتر شده است.
دماوندی نژاد میگوید: هم اکنون به دنبال این هستیم که به بازارهای هدف اوراسیا، آفریقا و اروپا دسترسی پیدا کنیم و بازارهای این مناطق را به دست بگیریم.
معاون امور تولیدات دامی گفت: ایران قرار است به هاب صادرات خوراک دام و طیور منطقه تبدیل شود.
این مقام مسئول میگوید: بنا بر گزارش مرکز پژوهشهای مجلس، تقاضا برای خرید مرغ ۳۰ تا ۵۰ درصد کاهش داشته و میزان جوجهریزی هم برحسب این امر صورت میگیرد.
به گفته وی، با کاهش جوجه ریزی به ۹۸ میلیون قطعه در ماه گذشته، بازار باید مدیریت شود، اما گلههای مادر را حفظ کردیم و تخم مرغهای نطفه دار را در سردخانهها نگاه داشتهایم تا در شرایط ضروری آنها را به چرخه تولید برگردانیم که هم اکنون این اتفاق رخ داده و بخشی از این گلهها و تخم مرغهای نطفه دار به چرخه تولید بازگشتند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: امروز حداکثر قیمت هر کیلو مرغ زنده ۴۲ هزار تومان و مرغ گرم ۶۰ هزار تومان است و قیمت مرغ به هیچ عنوان بالای ۶۵ هزار تومان نیست.
دماوندی نژاد می گوید: با تخصیص کالابرگ و کارتهای الکترونیکی که قرار است برای خرید محصولات پروتئینی اختصاص یابد، این کاهش تقاضا جبران خواهد شد.
معاون امور تولیدات دامی گفت: ظرفیت تولید خوراک دام و طیور در کشور ما بین ۲۴ تا ۲۷ میلیون تن و میزان مصرف کشور حدود ۲۱ میلیون تن است؛ بنابراین با برنامهریزی مازاد تولید ایران به هاب منطقه در این حوزه تبدیل می شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
نظر شما