به گزارش قدس آنلاین، علی بهادری جهرمی در ادامه حضور خود در دانشگاهها، روز سه شنبه در مراسمی که از قبل برنامه ریزی شده بود به دانشگاه قم آمد تا در جمع دانشجویان این دانشگاه سخنرانی کند.
از ساعات ابتدایی روز سه شنبه اطلاعیه ای از سوی بسیج دانشجویی دانشگاه قم در فضای مجازی منتشر شد که به دلیل تغییر ریاست دانشگاه و برای حفظ جایگاه و شأنیت سخنگوی دولت به جهت آنکه هنوز ریاست جدید در دانشگاه مستقر نشده، مراسم سخنرانی بهادری جهرمی برگزار نمیشود و بازدید از خوابگاههای دانشجویی جایگزین این برنامه شده است.
بهادری جهرمی که شامگاه دوشنبه وارد قم شده بود، از برخی خوابگاههای دانشجویی دانشگاه قم بازدید و با دانشجویان گفتگو کرد.
روابط عمومی دانشگاه قم اما پس از این اطلاعیه اعلام کرد، برنامه سخنرانی بهادری جهرمی پابرجاست و سخنگوی دولت طبق برنامه در جمع دانشجویان حاضر میشود.
ساعات ابتدایی صبح سه شنبه تالار شیخ مفید دانشگاه قم مملو از جمعیت دانشجویان دختر و پسر بود که منتظر آغاز برنامه بودند.
در این مراسم دانشجویانی پشت تریبون میآمدند و سوالات خود را از دبیر هیئت دولت میپرسیدند، هر چند که از ابتدای جلسه برخی از دانشجویان با سر دادن شعارهایی به دنبال جنجالی کردن فضای جلسه بودند و همهمه آنان گاهی موجب میشد که صدای بهادری به گوش حاضران نرسد.
برخی از دانشجویان معترض بدون آنکه نوبت آنان برای پرسش فرا رسید، خود را به جایگاه میرساندند و به دنبال تریبون برای حرف زدن میگشتند.
مجری برنامه بارها در طول این برنامه نسبت به رعایت نظم و حفظ شئون دانشجویی و رعاترعایت اصول دموکراسی و شنیدن سخنان تذکر میداد، اما دانشجویان معترض به اقدامات ساختارشکنانه خود ادامه میدادند و گاهی شعارها فراتر از خط قرمز اخلاق و ادب نیز میرفت که در این بین بهادری با حفظ آرامش، تلاش میکرد تا پاسخ دانشجویان منتقد را با استدلال بدهد.
سخنگوی دولت در اعتراض برخی دانشجویان که قصد پرسش داشتند اما فرصت به آنان نمیرسید عنوان میکرد، افرادی که قرار است پشت تریبون سوالاتی داشته باشند با وی هماهنگ نکرده اند و برایش تفاوتی ندارد که چه کسی و چه سوالی خواهند پرسید.
برخورد فیزیکی و ضرب و شتم عکاس یکی از خبرگزاریها توسط برخی دانشجویان ساختارشکن نیز از جمله حواشی این برنامه بود که علاوه بر آسیب دیدن دوربین این عکاس، وی به دلیل تشنج راهی بیمارستان شد.
این دانشجویان با رفتارهای نامناسب خود تلاش داشتند تا یوسف سلامی گزارشگر تلویزیون که از تهران برای پوشش این برنامه آمده بود را از سالن بیرون کنند و در این بین شعارهای علیه رسانه ملی نیز سر میدادند.
در طول برنامه سوالات مختلفی از سوی دانشجویان پرسیده شد، از نحوه مردمی شدن یارانه تا حادثه زندان اوین و علت بستن برخی شبکههای اجتماعی در فضای مجازی که سخنگوی دولت تلاش میکرد علارغم اینکه فضای سالن هیجانی بود و عدهای همچنان در پی برهم زدن نظم برنامه بودند پاسخهای منطقی دهد.
یکی از دانشجویان دختر معترض پس از آنکه پشت تریبون آمده بود گفت معلوم نیست پس از این مراسم چه اتفاقی برایمان بیفتد که سخنگوی دولت اعلام کرد تضمین میدهم برای هیچ دانشجویی به دلیل اظهارنظر در این مراسم مشکلی پیش نخواهد آمد و من نیز به خاطر این در جمع دانشگاهیان حاضر میشوم که مشکلات را به گوش دولت برسانم.
سخنگوی دولت در بخش پایانی سخنرانی خود با تکرار شعار زن، زندگی، آزادی همنوا با برخی شعاردهنده ها، این شعار را شعار دولت نیز توصیف و ابراز امیدواری کرد تا همه برای آبادانی و پیشرفت کشور گام برداریم.
بهادری جهرمی پس از خروج از سالن با برخی از دانشجویانی که در محوطه حضور داشتند نیز گفتگو کرد و به یکی از خانمهای دانشجو در پاسخ به کشته سازی ها عنوان کرد که با هزینه شخصی من به سراغ هر کدام از این موردها که گفته شده توسط نظام کشته شدهاند بروید و تحقیق کنید و نتیجه را اعلام کنید و مطمئن باشید دروغ پردازی امپراتوری و دیکتاتوری رسانههای بیگانه ثابت میشود.
دانشجویان شعار دهنده که حدود ۱۰۰ نفری بودند پس از سخنرانی سخنگوی دولت به محوطه دانشگاه آمده و به سردادن شعارهای ساختارشکنانه خود ادامه دادند و سپس به سمت سلف دانشگاه رفتند و زد و خوردهایی فیزیکی نیز در این میان در داخل سلف دانشگاه رخ داد.
بهادری جهرمی پس از مراسم به عیادت عکاس مصدوم شده در مراسم سخنرانی نیز رفت و جویای احوال وی شد.
حضور در مدرسه پسرانه امیرکبیر قم نیز که بهادری روزگاری در این مدرسه تحصیل کرده بود نیز بخش دیگری از برنامههای سخنگوی دولت در سفر به قم بود.
نظر شما