به گزارش قدس آنلاین، رهبران چندین نهاد بینالمللی فعال در حوزه اقتصاد، از تصمیم دولت چین برای کاهش سختگیریها در چهارچوب سیاست « کووید صفر » استقبال کردند.
کریستالینا جورجیوا، رئیس صندوق بین المللی پول (IMF) پس از گفتگو با «لی که چیانگ»، نخستوزیر چین، در جریان کنفرانسی خبری تصمیم دولت این کشور را یک گام رو به جلو توصیف و اعلام کرد که کاهش محدودیتهای کرونایی در چین، برای اقتصاد جهانی که در حال حاضر با تهدید رکود مواجه است، خبر خوبی است.
مقامهای بهداشتی دولت چین روز چهارشنبه و پس از به راه افتادن موجی از اعتراضهای مردمی در مناطقی از این کشور از کاهش محدودیتهای کرونایی خبر دادند؛ اقدامی که امیدواریها به افزایش رشد دومین قدرت اقتصادی جهان را افزایش داد و با استقبال بازارهای مالی جهان طی هفته کاری گذشته مواجه شد.
بر پایه اعلام دولت چین، انجام آزمایشهای فراگیر تشخیص ویروس کرونا که به طور سیستماتیک طی بیش از دو سال گذشته انجام میشد، متوقف شده و مبتلایان دارای علائم خفیف بیماری کووید-۱۹ نیز امکان این را خواهند داشت که در منزل خود قرنطینه شوند و مثل قبل به قرنطینههای عمومی منتقل نشوند.
خانم جورجیوا ضمن استقبال از اقدام دولت چین گفت که تلاش این کشور برای افزایش سطح واکسیناسیون عمومی در برابر بیماری کووید-۱۹ افزون بر مردم و اقتصاد این کشور برای قاره آسیا، سایر نقاط جهان و نیز اقتصاد جهانی مفید خواهد بود.
انگوزی اوکونجو-ایوالا، رئیس سازمان تجارت جهانی (WTO) هم در این کنفرانس خبری گفت: «کنار گذاشتن تدریجی سیاست کووید صفر به رفع بخشی از نااطمینانی حاکم بر اقتصاد جهانی کمک خواهد کرد.»
به گزارش یورونیوز، ماتیاس کورمان، دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) نیز کاهش محدودیتهای کرونایی در چین را عاملی برای بهبود اوضاع اقتصادی چین و سراسر جهان ارزیابی کرد.
نشست روز جمعه «لی که چیانگ» با روسای نهادهای اقتصادی جهان در عمل آخرین گفتگوی او با آنها بود. چرا که لی که چیانگ پس از آن که در دو دوره پنجسالۀ ریاست جمهوری شی جین پینگ به عنوان نخستوزیر فعالیت داشت، با اعلام بازنشستگی، در سومین دورۀ ریاست جمهوری شی جین پینگ حضور نخواهد داشت.
نظر شما