تحولات منطقه

در یک هفته پیش رو فیلم‌های متعددی به سینماهای دنیا می‌آیند اما سه فیلم از اهمیت بیشتری برخوردارند که در این گزارش با آنها آشنا می‌شویم.

«بابیلون» با نگاهی انتقادی به ستاره‌سازی هالیوود به سینماها می‌آید
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، فیلم‌های جدیدی که در سینماهای جهان اکران می‌شوند قرار است که آخرین روزهای سال ۲۰۲۲ را همراه با آواتار ۲ به سمت دنیای ستاره‌سازی و سلبریتی در هالیوود ببرند. فیلم‌های زیادی در آخرین روزهای سال ۲۰۲۲ میلادی به سینماها می‌آیند تا روزهای سال جدید میلادی را هم مهمان سینماها باشند. از این تعداد حداقل تا هفته بعد، سه فیلم از اهمیت بیشتری برخوردارند.

بر اساس این خبر از فردا ۲۱ دسامبر، انیمیشن «گربه چکمه‌پوش: آخرین آرزو» به سینماهای آمریکا و برخی از کشورهای جهان خواهد رفت. این انیمیشن به کارگردانی جوئل کرافورد محصول دریم ورکس درباره همان گربه محبوبی است که اولین بار در انیمیشن شرک خود را نشان داد و بعد از این در انیمیشنی که با محوریت خودش ساخته شده بود، دیده شد. درباره این شخصیت که از دل قصه‌های قدیمی جهان بیرون آمده است، کارتون‌های متعددی ساخته شده است.

این فیلم از ۷ دسامبر در بلژیک، مصر، فرانسه، ایتالیا و فیلیپین اکران خود را شروع کرده و تا الان در کشورهای گوناگون و همینطور جشنواره دریای سرخ عربستان نیز اکران داشته است. آخرین اکران این فیلم در ۱۷ دسامبر ۲۰۲۳ در ژاپن خواهد بود.

فروش این فیلم تا الان ۱۳ میلیون و ۶۸۸ هزار دلار خواهد بود.

درباره داستان این گربه آمده است که گربه چکمه پوش متوجه می‌شود که اشتیاق او به ماجراجویی باعث شده تا او هشت تا از ۹ جان گربه‌ای خود را بسوزاند. او سفری حماسی را آغاز می‌کند تا آخرین آرزوی افسانه‌ای را بیابد و زندگی ۹گانه خود را بازسازی کند.

هالیوود , سینمای جهان ,

آنتونیو باندراس مانند همیشه جای این گربه صحبت می‌کند، سلما هایک و فلورنس پیو نیز به جای گربه نرم‌پنجه و گُلدیلاکس صحبت می‌کنند.

درباره بودجه این فیلم از مبلغ ۹۰ میلیون دلار صحبت شده است.

بابیلون

کارگردان فیلم «لالاند» و «شلاق»، دیمن شزل که او را یکی از فیلمسازان آینده‌دار هالیوود می‌دانند، بار دیگر فیلمی را در حس و حال و هوایی گذشته آمریکا با نام «بابیلون» ساخته است. این عاشق نوستالژی‌های آمریکایی این‌بار سراغ موضوع ستاره‌سازی، سینما و بازیگری در گذشته هالیوود و در دوران اوج قدرت‌ نظام استودیویی هالیوود رفته است.

این پروژه گران قیمت آمریکایی، بازیگرانی چون برد پیت، مارگارت رابی و اولیویا وایلد دارد.

هالیوود , سینمای جهان ,

درباره داستان این فیلم آمده که "داستانی از جاه طلبی‌های بزرگ و افراط ظالمانه که ظهور و سقوط شخصیت‌های متعدد را در دوران انحطاط و تباهی افسارگسیخته در هالیوود اولیه ترسیم می‌کند. قصه فیلم درباره یک بازیگر شهرت‌طلب به نام جک کنراد با بازی برد پیت است که در مسیر بازیگری خود با زنی به نام نلی لاروی با بازی مارگارت رابی، هنرپیشه سابق که در حال حاضر از بازی در فیلم‌های ناطق به شهرت رسیده است، ملاقات می‌کند. لاروی او را زیر پروبال خود می‌گیرد و کمکش می‌کند تا موفق شود. خیلی زود کنراد به یک ستاره تبدیل می‌شود اما غرور و جاه‌طلبی‌اش او را در مسیر سقوط قرار می‌دهد.

از این فیلم به عنوان یک اثر سینمایی دیوانه‌وار یاد شده است. فضای فیلم در یک شلوغی و درهم آمیختگی عجیبی به سر می‌برد و با چاشنی‌های طنز و موقعیت‌های کمدی‌اش همراه با داستان یک سقوط، یک کمدی‌ سیاه ساخته است.

درجه بندی سنی این فیلم به‌خاطر ترسیم فضای دور از اخلاق پشت صحنه هالیوود، R عنوان شده است.

بودجه فیلم حداقل ۷۸ میلیون دلار تخمین زده شده و مدت زمان فیلم ۳ ساعت و ۸ دقیقه گفته شده است.

این فیلم از ۲۳ دسامبر در آمریکا و کانادا شروع می‌شود و تا ۱۰ فوریه ۲۰۲۳ در ژاپن ادامه دارد.

«بابیلون» را یکی از فیلم‌های مهم برای اسکار ۲۰۲۳ می‌دانند.

کراساژ

یک فیلم داستانی، تاریخی و زندگی‌نامه‌ای از ملکه الیزابت اتریش. در شب کریسمس ۱۸۷۷، الیزابت که زمانی به خاطر زیبایی اش بت شده بود، ۴۰ ساله می‌شود و رسماً یک پیرزن شناخته می‌شود. او شروع به تلاش برای حفظ وجهه عمومی خود می‌کند.

کراساژ را به دسته گلی که برای لباس عروس استفاده می‌کنند می‌گویند.

هالیوود , سینمای جهان ,

این فیلم به کارگردانی ماری کروتزر است و در آن ویکی کریپس و کالین مرگان بازی می‌کنند. این فیلم در جشنواره فیلم کن ۲۰۲۲ حضور داشته و از ۷ جولای در اتریش اکران خود را آغاز کرده است. ۲۴ مارس ۲۰۲۳ آخرین اکران این فیلم در سوئد است.

بودجه فیلم ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار یورو تخمین زده شده و فروش آن تا به الان کمی بیش از ۹۰۷ هزار دلار بوده است.

مدت زمان این فیلم ۱ ساعت و ۵۷ دقیقه است.

به نظر می‌رسد که از این سه فیلم، «بابیلون» به عنوان رقیب جدی برای «آواتار ۲» وارد سینماهای جهان شود. فیلمی که هزینه بسیار کمتری نسبت به «آواتار ۲» با ۳۵۰ میلیون دلار بودجه دارد و خیلی زود می‌تواند به سوددهی برسد. در حالی که «آواتار ۲» باید کماکان به فروش چندصد میلیونی خود در دنیا ادامه دهد تا به تعبیر جیمز کامرون تنها هزینه فیلم را پرداخت کند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.