به گزارش قدس آنلاین، قیمت انواع گوشت قرمز در بیست و چهارم بهمن ۱۴۰۱ به شرح زیر است:
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم (تومان) |
راسته با استخوان گوسفندی |
۲۰۶,۰۰۰ |
ران کامل ممتاز گوسفندی |
۲۹۲,۰۰۰ |
کف دست گوسفندی با ماهیچه |
۲۶۵,۰۰۰ |
ران پاک کرده گوساله |
۲۴۵,۰۰۰ |
سر دست پاک کرده گوساله |
۲۳۰,۰۰۰ |
گردن گوسفندی |
۱۷۵,۰۰۰ |
قلوگاه گوساله |
۱۶۵,۰۰۰ |
گردن گوساله |
۱۵۰,۰۰۰ |
قلم گوساله |
۵۹,۰۰۰ |
سردست گوسفندی |
۲۱۰,۰۰۰ |
ماهیچه گوساله |
۲۲۰.۰۰۰ |
دمبالیچه گوسفندی |
۱۷۵.۰۰۰ |
نیم شقه سردست گوسفند |
۲۴۰.۰۰۰ |
شقه لاشه گوسفندی |
۲۲۰,۰۰۰ |
نیم شقه ران گوسفندی |
۲۹۰,۰۰۰ |
نظر شما