تحولات لبنان و فلسطین

۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰
کد خبر: 856700

کارگردان و یکی از دو مجری برنامه «قهرمان» عنوان کردند که این برنامه ربطی به «عصرجدید» ندارد چون برنامه‌ استعدادیابی نیست و مهارت‌محور است.

«قهرمان»، «عصرجدید» نیست

به گزارش قدس آنلاین، برنامه قهرمان که قرار است یک مسابقه و رقابت در حوزه آمادگی جسمانی باشد، تازه‌ترین نوروزانه شبکه سه سیماست که تلاش کرده برنامه‌ای خانواده‌محور را با فضای نشاط، مقابل چشم مخاطب قرار دهد. این برنامه با اجرای یوسف تیموری و ایمان قیاسی، چاشنی طنز و هیجان را به خود افزوده تا یک نوروز متفاوت را برای مخاطبان شبکه سه رقم بزند. محمد پیوندی،کارگردان برنامه «قهرمان» در خصوص این برنامه می گوید: محتوا و ایده کار بر مبنای تلاش افرادی است که توانمندی ورزشی دارند. در اصل یک جریان نو از نظر ورزشی در کشور ماست و برای خیلی‌ها چالش جذابی است. این مسابقه برای بسیاری از قهرمانان کشور و آنهایی که در رشته‌های مختلف عضو تیم ملی هستند، چالشی است که در این رده ورزش حضور پیدا کنند.

او می افزاید: چنین برنامه‌ای در دنیا هم شناخته‌شده و با این فرمت در کشورهای مختلف اجرا شده‌است. خیلی‌ها دوست داشتند برای‌شان این چالش فراهم شود. کاری که ما کردیم این است که وقتی شرکت‌کنندگان وارد چالش می‌شوند، خانواده‌های‌شان کنارشان باشند. همین باعث شده یک فضای جذاب ورزشی در کنار یک فضای پرنشاط و هیجان انگیز قرار گیرد.

شگرد جذب مخاطب در یک برنامه مسابقه‌محور
پیوندی در خصوص تفاوت این برنامه با دیگر برنامه‌های مشابه عنوان می‌کند: اولین وجه تمایز برنامه قهرمان با برنامه‌های مشابه، سازه‌های آیتم‌های مختلف برنامه است که مهندسی آن پیچیده و دقیق بوده. در هر رقابت وقتی فردی وارد مسابقه می‌شود، حدود پنج مرحله را باید رد کند تا به آن شیب نهایی برسد. یعنی تا مرحله آخر و با توجه به زمان‌بندی، هرکدام از سازه‌ها طراحی خاص خود را دارد. در عین حال، این سازه‌ها از نمای دور هم جذاب است. چون روی آب قرار دارد و اگر نتوانند رد شوند، داخل آب می‌افتند. به همین دلیل باید گفت مسابقه قهرمان، هم یک فضای هیجان و هم حال‌وهوای دلهره دارد.

به گفته او، جذابیت دیگر کار هم در فرم و محتواست. تلاش کردیم افرادی که وارد رقابت می‌شوند، افرادی نباشند که صرفا به آمادگی جسمانی‌شان تکیه کنیم، بلکه آنهایی را انتخاب کنیم که از نظر شخصیتی هم برای مخاطب جذاب باشند. این را در مصاحبه‌های حین برنامه خواهید دید که همه‌شان جذاب هستند. ما همیشه می‌گوییم باید این فضا برای مخاطب به وجود آید که بتواند نسبت به فردی که در یک رقابت تلویزیونی شرکت می‌کند، موضع مثبت یا منفی داشته باشد. اگر این فضا برای مخاطب ایجاد شود، یک برنامه مسابقه‌محور موفق خواهد بود.

او درخصوص تفاوت این برنامه با برنامه‌هایی مثل قوی‌ترین مردان ایران عنوان می‌کند: پیش از این برنامه‌های این‌چنینی، بیشتر شکل جدی داشت اما تلاش کردیم با کنار هم قرار دادن یوسف تیموری و ایمان قیاسی، پارتنرسازی کنیم. یعنی مخاطب در برنامه می‌بیند که این انتخاب فکرشده بوده و فضای نهایی شکل گرفته با این دو نفر، چقدر به جذابیت برنامه کمک می‌کند.

برنامه استعدادیابی نیستیم 
ایمان قیاسی که بسیاری او را با اجرای بخش‌هایی از پشت‌صحنه برنامه عصر جدید و گفت‌‎وگو با شرکت‌کنندگان این برنامه می‌شناسند، به عنوان یکی از مجریان اصلی برنامه قهرمان مقابل دوربین رفته است. او در کنار یوسف تیموری، اجرای این برنامه را بر عهده دارد و احتمالا با همدیگر زوج متفاوتی را شکل می‌دهند که یکی جدی است و دیگری با اجرایی آمیخته با کمدی دل مخاطبان را به‌دست می‌آورد.
این مجری درباره تفاوت این برنامه با دیگر برنامه‌هایی که گمان تشابه را به ذهن می‌رساند، بیان می‌کند: «قهرمان» یک مسابقه ورزشی است و تفاوت آن با برنامه‌های استعدادیابی همین ورزشی بودن است که مخاطبان از نام برنامه هم می‌توانند آن را دریابند. این برنامه مهارت‌محور است و به گمان من نمی‌توان آن را استعدادیابی دانست. ورزشکاران شرکت‌کننده در این مسابقه باید پیش از شروع برنامه مهارت داشته باشند تا بتوانند یک‌سری موانع را رد کنند و به مراحل بعدی رقابت برسند.

قیاسی درباره اجرای دو نفره با یوسف تیموری می‌گوید: این اجرا فضای تازه‌ای دارد که فکر می‌کنم بهتر است با پخش برنامه مخاطبان با آن همراه شوند تا کمتر لو برود. اما شخصیت یوسف تیموری و سابقه او در کارهای نمایشی بسیار در این مسابقه کمک کرده است و می‌تواند به جنبه کمدی کار کمک کند. من مجری هستم و یک جورهایی می‌شود گفت کنار همدیگر زوج مکمل هستیم.
به گفته او ضبط برنامه ادامه دارد و می‌‎افزاید: مرحله مقدماتی ما ۲۰ قسمت است و پس از پایان این مرحله، سرنوشت شرکت‌کنندگانی که به مرحله بعد می‌روند، مشخص می‌شود.

منبع: روزنامه جام جم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.