وی تأکید کرد که فدرال رزرو باید نرخ بهره را کاهش دهد تا از ورشکستگی بیشتر بانکهای آمریکایی جلوگیری شود.
پل کریگ رابرتز افزود: فدرال رزرو باید از سیاست افزایش نرخ بهره اجتناب کند، زیرا تعادل بخش بانکی را تضعیف میکند که منجر به افزایش فروپاشی خواهد شد.
وی اشاره کرد که گزینه جایگزین می تواند پمپاژ پول زیادی برای نجات موسسات اعتباری باشد که به نوبه خود ارزش دلار را تهدید میکند.
مسئولان محلی ایالت کالیفرنیا در تاریخ ۱۰ مارس، بانک «سیلیکون ولی» را بستند. این بزرگترین ورشکستگی بانکی در ایالات متحده از زمان بحران مالی در سال ۲۰۰۸ است و این ورشکستگی با افزایش نرخ بهره توسط فدرال رزرو ایالات متحده مرتبط است.
دو روز پس از آن که مقامات، بانک سیلیکون ولی را در یک فروپاشی که میلیاردها دلار سپرده را به سرگردان کرد، بانک سیگنیچر واقع در شهر نیویورک را نیز تعطیل کردند که سومین شکست بزرگ در تاریخ بانکداری ایالات متحده به حساب میآید.
مسئولان بانک «سیلیکون ولی» در توجیه علل ورشکستگی این بانک اعلام کردند که سپردهها به دلیل افزایش هزینههای مشتریان، سریعتر از حد انتظار کاهش یافته بود که نهایتا به ورشکستگی بانک منجر شد.
جو بایدن رئیسجمهوری ایالات متحده، اعلام کرد که دستور مهار فوری پیامدهای ناشی از ورشکستگی بانک «سیلیکون ولی» را صادر کرده است.
بایدن دوشنبه ۲۲ اسفند در سخنانی پیرامون پیامدهای ورشکستگی بانک «سیلیکون ولی» افزود که سپردهگذاران این بانک میتوانند بدون هیچ مانعی به پول خود دسترسی داشته باشند.
نظر شما