به گزارش قدس آنلاین، سرهنگ کارآگاه علی حسینی در تشریح این خبر گفت: یکی از وظایف پلیس فتا رصد شبانهروزی فضای مجازی و پیشگیری از تهدیدات و آسیبهای این فضا برای عموم هموطنان است. در همین راستا ضمن مبارزه با فروشندگان مواد محترقه در فضای مجازی، در رصد و پایش صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتای استان، چندین صفحه در شبکه اجتماعی اینستاگرام و گروه تلگرامی که اقدام به فروش انواع مواد محترقه در سطح شهر میکردند، مشاهده شد.
وی افزود: از این رو در وصول پروندههای مربوط به طرح جمع آوری فروش و تبلیغ مواد محترقه از پلیس فتای فراجا که در دستور کار این پلیس قرار گرفته بود، کارشناسان پلیس فتای استان اقدامات ویژه خود را آغاز کرده و با انجام اقدامات مربوطه و تحلیل مستندات جمعآوری شده و با شگردهای پیچیده و فنی موفق شدند تعداد چهار نفر از فروشندگان مواد منفجره را در فضای مجازی شناسایی کنند.
این مقام انتظامی بیان کرد: با هماهنگی قضائی، اکیپی از مأموران این پلیس برای مأموریت اعزام که تعداد ۲ هزار و ۲۷۹ عدد مواد محترقه با قدرت انفجار بالا و هفت کیلو گرم مواد اولیه ساخت نارنجهای دستی خطرناک کشف و ضبط شد، سپس متهمان به این پلیس احضار و به بزههای منتصب معترف و به منظور سیر مراحل قانونی به همراه پرونده تحویل مقامات قضائی شدند.
سرهنگ حسینی ضمن هشدار به مجرمان سایبری و مخلان امنیت گفت: پلیس فتا با رصدهای مستمر و شبانهروزی خود در فضای مجازی با کسانی سلامت مردم به خصوص جوانان و نوجوانان را بازیچه اهداف شوم خود قرار میدهند، مقتدرانه و مطابق قانون برخورد خواهد کرد.
وی بیان کرد: افراد در صورتیکه با مواردی مانند موضوع این پرونده مواجه شدند میتوانند از طریق سامانه پاسخگویی به فوریتهای سایبری یا شماره تلفن پلیس فتا، همکاران ما را در جریان بگذارند. در پایان سایت پلیس فتا به آدرس cyberpolice.ir مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزشهای سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن میتوانند راهنماییهای لازم را دریافت کنند.
نظر شما