به گزارش قدس آنلاین، ابراهیم اصغری تهیهکننده فیلم سینمایی «شماره ۱۰» به کارگردانی حمید زرگرنژاد که پیش از اکران عمومی در ایام نوروز امسال در دو نوبت از تلویزیون پخش شد درباره برنامهریزی برای اکران عمومی این فیلم گفت: امیدواریم در اولین فرصت که احتمال اردیبهشت و یا خردادماه امسال باشد فیلم را روانه پرده سینماها کنیم. در تلاش هستیم شرایط را برای مخاطبان حرفهای که علاقهمند هستند اینگونه فیلمها را با کیفیت و بر پرده بزرگ تماشا کنند، فراهم کنیم.
این تهیهکننده با اشاره به ممیزی دقایقی از فیلم «شماره ۱۰» در پخش تلویزیونی گفت: دو سه بخش کوتاه از فیلم که ناظر به چند صحنه و دیالوگ و یک اتفاق در روایت فیلم بود، از سوی تلویزیون سانسور شد. در عین حال کیفیت پخش تلویزیونی بهگونهای است که کیفیت فنی بالای فیلمهای دفاع مقدسی از جلوههای ویژه گرفته تا موسیقی در آن استاندارد لازم را ندارد و حق مطلب درباره این بخشهای فنی ادا نمیشود. به تعبیری میتوان گفت چیزی در حدود ۵۰ درصد افت کیفیت در بخشهای فنی شاهد بودیم. به همین دلایل فکر میکنم لذت تماشای این فیلمها در سالن سینما قابل قیاس با نسخه تلویزیونی نیست.
اصغری درباره احتمال اکران «شماره ۱۰» در عید فطر هم گفت: برنامهریزی اولیه ما برای عید فطر بود و همچنان هم آن را دنبال میکنیم. در نهایت یا در همین اکران عید فطر یا در نوبت بعدی آن فیلم را اکران میکنیم که میشود همان اردیبهشت و یا خرداد.
اصغری درباره توافق مالی برای پخش تلویزیونی «شماره ۱۰» هم گفت: اطلاع دقیقی از رقم این توافق میان بنیاد فارابی و تلویزیون ندارم اما از آنجایی که بهصورت حدودی در جریان آن هستم میتوانم بگویم که رقم خوبی پیشنهاد شده و فارابی حق داشته به این توافق رضایت بدهد. مبلغی که برای پخش تلویزیونی «شماره ۱۰» پرداخت شده بالاترین مبلغی است که تلویزیون تا کنون برای خرید حق پخش یک فیلم پرداخته است. من بهعنوان تهیهکننده هم از این توافق مطلع بودم و از آن راضی هستم. در عین اینکه معتقدم این رویه در کوتاه مدت و بلندمدت به نفع سینمای دفاع مقدس نیست. در عین حال با احتساب مبلغ دریافتی از سازمان و مبالغی که بعداً از فروش در اکران سینمایی حاصل میشود، میتوان فیلم «شماره ۱۰» را پرفروشترین فیلم دفاع مقدسی امسال دانست.
وی ادامه داد: تا جایی که من اطلاع دارم چیزی در حدود ۶ تا ۷ میلیارد تومان برای حق پخش «شماره ۱۰» از سوی تلویزیون پرداخت شده است. این مبلغی است که باید برای حمایت از فیلمهای دفاع مقدسی از سوی تلویزیون پرداخت شود اما ای کاش صاحبان آثار را ملزم نکنند که فیلم قبل از اکران عمومی از تلویزیون پخش شود. بالاخره بنیاد سینمایی فارابی هم ترجیح میدهد فیلمهایش ابتدا اکران عمومی شود و بعد به شبکه نمایش خانگی راه پیدا کند اما وقتی با اصرار و پیگیری مدیران تلویزیون مواجه میشود بهعنوان یک نهاد حاکمیتی خودش را ملزم میبیند که این تعامل را با صداوسیما داشته باشد. به نظرم این مدیران تلویزیون هستند که میتوانند این روند را اصلاح کنند که هم به نفع سینمای دفاع مقدس است، هم به نفع تلویزیون است و هم به نفع مخاطب.
نظر شما