تحولات لبنان و فلسطین

۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۷
کد خبر: 866612

رادیو جشنواره با حضور جمعی از هنرمندان و پیشکسوتان عذرا وکیلی، شمسی فضل‌الهی، فرزاد حسنی، عباس محبی، عباس سنجری، علیرضا محمدی افتتاح شد.

رادیو جشنواره افتتاح شد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ستاد خبری دومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک، علی بخشی‌زاده معاون صدای سازمان صدا و سیما با اعلام این خبر گفت: همزمان با سالروز رادیو، شاهد افتتاح رادیو جشنواره هستیم. طی مطالعاتی که انجام شد متوجه شدیم که تا حدودی قالب مستند در رادیو به دلایل مختلف به دست فراموشی سپرده شده است.  از سال گذشته جشنواره مستند رادیو را به نام پژواک راه‌اندازی کردیم، امسال هم دومین دوره از این جشنواره در حال برگزاری که به امید خدا  18 اردیبهشت‌ماه مراسم اختتامیه آن را در مرکز همایش‌های صداوسیما شاهد خواهیم بود.

معاون صدای رسانه ملی در ادامه افزود: مستند رادیویی بازتاب حقیقت است و مستندساز، با ابزاری به نام «پژوهش» سوژه را چنان صیقل می‌دهد تا به حقیقت دست یابد. قالب مستند، گونه صیقل خورده از شیوه‌های تولید برنامه که بازتاب‌دهنده حقایق است و مستندساز با پژوهش می‌تواند به نگاهی عمیق از موضوع برسد. این نگاه عمیق می‌تواند حقایق پنهان را آشکار و برای مخاطب بازگو کند.

وی با اشاره به محتوای رادیو جشنواره افزود: مخاطبان می توانند رادیو جشنواره را روی موج FM ردیف 95,5 مگاهرتز بشنوند. پیشنهاد می‌کنم مردم عزیز این رادیو را از دست ندهند؛ مستندهای برگزیده جشنواره پژواک، مستندهای قابل اعتنا و مستندهایی که نمره بالایی را در جشنواره کسب کرده‌اند از این رادیو پخش خواهد شد.

بخشی‌زاده تأکید کرد: در طول 44 ساله انقلاب اسلامی حقایق آشکار یا پنهانی بوده که کمتر مورد توجه قرار گرفته است که مستندسازان در دومین جشنواره ملی پژواک بازتاب‌دهنده حقایق انقلاب اسلامی‌اند و مخاطب شاهد این حقایق در رسانه ملی خواهد بود.

به گفته معاون صدای رسانه ملی در مراکز استانها که حدود 38 رادیو داریم، از رادیو محلی و رادیوهای مراکز استانی، استقبال بسیار چشمگیر بوده است و خیلی از آثار همکاران در مراکز استانها نامزده جشنواره شده‌اند و در رادیو هم استقبال بسیار فراوان بود.

وی خاطرنشان کرد: آثاری که به دبیرخانه رسید بیش از 700 اثر بود که کار را برای داوران خیلی سخت کرد. در مرحله اول غربالگری حدود 100 اثر از دور داوری خارج شد، حدود600 اثر با توجه به محورهای تعیین شده در جشنواره،  ارزیابی شد و مورد داوری دقیق قرار گرفت و در حال حاضر هم نامزدهای انتخابی مشخص و اعلام شده است.

بخشی‌زاده اظهار امیدواری کرد: امیدوارم که بستر رادیو مستند، محمل بسیار خوبی باشد برای افزایش انگیزه برنامه‌سازان نسبت به ساخت قالب مستند که بیش از گذشته باشد و با استمرار این پخش در دوره‌های بعدی، آینه‌ای تمام قد از قامت بلند انقلاب اسلامی ایران بازتاب داده شود و مخاطبان بتوانند ناشنیده‌ها و شنیدنی‌های انقلاب اسلامی را بشنوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.