به گزارش قدس آنلاین، سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ در همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی و شکوه هجرت گروه های جهادی تهران بزرگ اظهار کرد: قتال در میدان نبرد به کار می رود و کاربرد خاص خود را دارد و واژه دیگری وجود دارد به نام جهاد که در تمام عرصه ها به کار می رود و برای نجات بشریت به کار می رود.
وی گفت: جهاد سازندگی، جهاد محرومیت زدایی و خدمت بی منت به محرومین از قبل انقلاب وجود داشت و بعد از آن نیز توسط انقلاب اسلامی توسعه یافت. امروزه اگر معتقد هستیم که انقلاب اسلامی موفق عمل کرده و خار چشم دشمنان شده، به خاطر انقلاب است.
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ افزود: امروز وقتی به ۴۴ سال تاریخ درخشان انقلاب نگاه می کنیم بخشی از آن بر می گردد به این موضوعات که جهادگران در دورترین نقاط بر اساس تکلیف خود به آن مکان میروند.
سردار حسن زاده ادامه داد: بحث محرومیت زدایی و توجه به محرومین تنها درمورد محرومین معیشتی نیست بلکه محرومین فرهنگی نیز در زیرمجموعه محرومین قرار می گیرند.
وی با اشاره به اینکه ۵۰ هزار گروه جهادی در تمام کشور وجود دارد، بیان کرد: این انتظار میرود که با این ساختار بزرگ در کل کشور و حتی در خارج از کشور باید الگوی مسلم و مجسم مدیریت جهادی را در دنیا نشان دهند که در بخشی از این بحث، برداشت های غلطی وجود داشت. در بعضی از مدیریت های جهادی برنامه ریزی و دقت فراوانی باید وجود داشته باشد و در بین انقلابی ها باید برنامه دقیق و مدون پی ریزی شود.
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ افزود: گروه های جهادی در دورترین نقطه نسبت به پایتخت، مسجد و مدرسه میسازند و برجسته ترین نمونه جهادی، مدیریت موکب های اربعین در کربلا است.
سردار حسن زاده گفت: گاهی در یک مجموعه تمام منابع در یک نقطه مستقر است اما نمی تواند به خوبی کار را پیش ببرد اما برای مثال در طرح و برنامه ریزی موکب های اربعین در مسیر پیاده روی زائران، رشد بسیار خوبی را مشاهده میکنیم.
وی با تاکید بر اینکه یکی از دستاوردهایی که باید شاهد آن باشیم الگو جهادی است، اضافه کرد: باید به سمت الگوی جهادی حرکت کنیم و با ایجاد روش های جدید، راندمان کار را جلو ببریم و همچنین پروژه هایی را که سالیان سال است برای اجرای آنها اعتبارات هزینه می کنیم، با مدیریت جهادی تکمیل کنیم.
فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ در ادامه گفت: اخلاص ۲ ویژگی دارد که هرچه عیار آن بالا باشد ماندگار میشود و بر اساس عیار بالا برکت مییابد و آن کار با اخلاص تکثیر میشود. در کار عمرانی وشهرسازی نیز از این روش می توان الگو ارائه داد.
سردار حسن زاده افزود: تمام گروه های جهادی می بایست به جایگاه مطلوبی ارتقا پیدا کنند و اگر ۹۰ درصد آن با کیفیت به موضوعات برسند قدرت حل مسائل را پیدا می کنند.
در پایان این همایش از گروه های جهادی برتر تقدیر بعمل آمد.
نظر شما