به گزارش قدس آنلاین، امانالله پاپی با بیان اینکه تمام تمرکزش بر روی موفقیت در پارالمپیک پاریس است، یادآور شد: در مسابقات پارادوومیدانی قهرمانی کشور که زیر نظر کمیته بینالمللی پارالمپیک (IPC) در ایران برگزار شد موفق شدم رکورد جهان را جابجا کنم و این یک اتفاق خوب در زندگی ورزشی من بود. در این رقابتها رکورد پرتاب نیزه را به میزان ۵۰ سانتیمتر جابجا کردم و حد نصاب ۵۱ متر و ۸۵ سانتیمتر را به نام خود ثبت کردم. رکورد قبلی این ماده ۵۱ متر و ۳۵ سانتیمتر بود. موفقیت من در ثبت رکورد جهانی به خاطر اردو و برنامههای فدراسیون جانبازان و معلولین است که به صورت مداوم و مستمر برگزار میشود و تمام تمرکز پارالمپینها بر روی موفقیت در بازیهای پاراآسیایی و پارالمپیک است.
وی ادامه داد: در رشته پرتاب نیزه ۲ رقیب جدی دارم که هر ۲ نفر ایرانی هستند و البته برای کشورهای جمهوری آذربایجان و ترکیه به میدان خواهند رفت. محمد حیدری برای جمهوری آذربایجان مدال طلای پارالمپیک گرفت و محمد خالوندی نیز با پرچم ترکیه به میدان خواهد رفت. اما من تلاش میکنم تا در پاریس بتوانم بهترین عملکرد ممکن را به ثبت برسانم. فدراسیون برنامهریزی خوبی برای ورزشکاران دارد و ما دغدغه خاصی در دوران قهرمانی نداریم اما بخش زیادی از دغدغههای من به زندگی شخصی مربوط است.
دارنده مدال نقره پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو تصریح کرد: وقتی که زندگی قهرمانی به پایان میرسد، دغدغههای شخصی شروع میشود. یکی از مشکلاتی که قهرمانان به ویژه پارالمپینها با آن دست به گریبان هستند بحث استخدام است که تا کنون چند بار وعده آن به ما داده شده اما اقدامی صورت نگرفته است.من از سال ۲۰۱۶ در اردو تیم ملی بودم و در تمام اعزامها نیز دست پر به کشور بازگشتم. در پارالمپیک توکیو نیز مدال نقره کسب کردم اما تمام حرفهای مسوولان استانی وعده بود. قرار شد که ما را استخدام کنند اما تا کنون خبری نشده است.
پاپی گفت: بارها و پس از کسب مدالهای جهانی و پارالمپیک مسوولان استانی به من وعده استخدام در نهاد و ارگانهای دولتی دادند اما این وعده چه زمانی محقق خواهد شد نمیدانم. در این چند سال بیشتر روزها در اردو بودم و کمتر به زندگی شخصی رسیدم امیدوارم مسوولان استانی این مهم را ببنند. ورزشکاران به ویژه پارالمپینها نیاز به حمایت ویژه مسوولان دارند.
نظر شما