به گزارش قدس آنلاین، کمیته کلاسیک فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی روز جمعه ۱۹ خرداد ماه مراسمی تحت عنوان «بزرگترین همایش فراگیر خودروهای کلاسیک» در مجموعه ورزشی آزادی با حضور بیش از ۱۶ هزار شرکت کننده و ۱۲۰۰ خودروی کلاسیک برگزار کرد. هنجارشکنیهای زیادی در این همایش رقم خورد که از جمله آنها میتوان به حضور بیحجاب برخی بانوان تا «دیجی» زن اشاره کرد.
حمید سجادی عصر روز چهارشنبه ۲۴ خرداد در این باره گفت: «بلافاصله از حراست وزارت خواستم و حراست فعال شده که رسیدگی کند، پیشگیری و برنامهریزی شود. از همه که نمیتوان مراقبت کرد اما گاهی اوقات اتفاق میافتد که در یک گوشههایی، افرادی حرکتهای اینچنینی انجام میدهند و کل ورزش زیر سؤال میرود. ما اصلاً موافق این اتفاقات نیستیم و اینکه ورزش به هر قیمتی و با این شرایط باشد را قبول نداریم. همان زمان که خبرش بهدستم رسید، به حراست دستور دادم و فعال شده و رسیدگی میکند».
بیشتر بخوانید: فیلم هنجارشکنی در همایش فدراسیون اتومبیلرانی
با وجود واکنش اولیه وزیر ورزش و همچنین دبیر فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی و در شرایطی که ۱۰ روز از این اتفاق میگذرد، فعلاً همه چیز در حد حرف باقی مانده و واکنش جدی و خاصی درخصوص این موضوع صورت نگرفته است.
وزیر ورزش روز گذشته (شنبه) در این باره گفت: «ما توسعه ورزش را خیلی دوست داریم، اما نه به هر قیمتی. ورزش همگانی و شاد کردن دل مردم بسیار خوب است، ولی صحنههایی که دیدیم و گزارشی که به دست ما رسید، خودجوش و غیرسازمان یافته بود، افرادی از سیستمهای صوتی ماشینهای خود استفاده کرده و آلودگی صوتی ایجاد کرده بودند. از این شلوغی سوءاستفاده شده است و ضدورزش عمل کردند. جایگاه ورزش این نوع اتفاقات نیست. در ورزش باید حرمتها و ارزشها مدنظرمان باشد و رعایت اخلاق ورزشی را داشته باشیم و سعی کنیم همه هممیهنان راحت و ایمن بیایند و به آنها خوش بگذرد و خاطرات خوبی داشته باشند و این خاطرات تکرار شوند.»
اینکه چگونه حضور یک «دیجی زن» خودجوش و غیرسازمان یافته بوده، پرسشی است که وزیر ورزش باید به آن پاسخ دهد. آیا یک دیجی بدون برنامهریزی میتواند در چنین مراسمی حضور یابد؟ فروش ۱۶ هزار بلیت برای چنین رویدادی هم خودجوش بوده است؟ صحبتهایی مبنی بر فروش بیش از ظرفیت بلیت نیز مطرح شده و حتی پولادگر معاون وزیر ورزش در این باره گفته است: «مسئله بسیار مهم بلیت فروشی بدون ضابطه و مجوز این برنامه بوده است. باید بررسی شود باتوجه به ظرفیت محل برگزاری چرا به این اندازه بلیت فروشی شده است». با این شرایط قطعاً فروش بلیت هم غیرسازمان یافته و خودجوش نبوده است.
ماجرا زمانی جالبتر میشود که بدانیم مشابه چنین اتفاقی - البته با شدتی به مراتب کمتر- ماه گذشته در فدراسیون دوومیدانی رخ داده بود. روز ۱۵ اردیبهشت ماه مسابقه دوی نیمهماراتن در شیراز برگزار شد و عدهای از بانوان بیحجاب به صورت غیررسمی در بخش کوتاهی از مسیر شرکت کردند. این ماجرا به فاصله ۲۴ ساعت به چند نهاد در کشور کشیده شد و در حالی به هاشم صیامی گفته شده بود با عزل رئیس هیئت دوومیدانی شیراز به ماجرا پایان دهد، او در روز ۱۷ اردیبهشت ماه یعنی به فاصله ۴۸ ساعت از مسابقه، ترجیح داد خودش استعفا کند.
اکنون هم انتظار این است که اتفاقاتی فراتر از بیانیه و حرف و مصاحبه صورت بگیرد و به جای انفعال؛ با مقصران این مراسم هنجارشکنانه، در اسرع وقت برخورد قانونی و قاطع شود. اینکه بعد از گذشت حدود ۱۰ روز هنوز هیچ اقدامی نشده، شائبهبرانگیز است و این نگرانی وجود دارد که برخی به دنبال گذشت زمان هستند تا از حساسیت این اتفاق کم شود و آبها از آسیاب بیفتد.
نظر شما