تحولات منطقه

رئیس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: طی سال ۱۴۰۱، به تعداد ۳۸۴ واحد برای نوسازی بافت‌های فرسوده در استان ۱۳۰۰ میلیارد ریال توسط بانک مسکن تسهیلات پرداخت شده است.

پرداخت ۱۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده در خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، سمانه نصراللهی درباره پرداخت تسهیلات برای نوسازی بافت‌های فرسوده در خراسان رضوی اظهار کرد: براساس اطلاعات سامانه ستاد ملی بافت‌های شهری تاکنون بالغ بر ۲۵ هزار و ۷۱۵ واحد در کشور در حال ساخت است که ۱۹ هزار واحد در دولت سیزدهم شروع شده است. استان رتبه دوم کشور در زمینه نوسازی مسکن در بافت‌های ناکارآمد را دارد.  

رئیس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی درباره اعطاء تسهیلات بانکی افزود: تسهیلات نوسازی بافت فرسوده در مشهد ۴۰۰ میلیون و در شهرهای دیگر ۳۵۰ میلیون تومان است که از این ۴۰۰ میلیون تومان، کارمزد بانکی ۱۵۰ میلیون تومان آن صفر درصد بوده که بعد از اتمام مشارکت باید سهم دولت تسویه شده و الباقی ۱۸ درصد است. همچنین بانک مسکن همکاری بسیار زیادی در پرداخت تسهیلات برای بافت‌های فرسوده دارد. لازم به ذکر است که در تخصیص تسهیلات فرسوده شرایط ۴ گانه نهضت ملی وجود ندارد و تنها لازم است مالکین پروانه و سند شش دانگ داشته باشند. حتی اگر فرم «ج» قرمز باشد باز هم به مالک برای نوسازی تسهیلات داده می‌شود.

وی بیان کرد: تسهیلات نوسازی بافت فرسوده اختصاص یافته در منطقه ثامن مشهد ۴۰۰ میلیون تومان تا ۶۰۰ میلیون تومان برای هر واحد است که از این میزان کارمزد بانکی ۱۵۰ میلیون تومان صفر است، تسهیلات بانکی برای باقی مناطق مشهد به ازای هر واحد ۴۰۰ میلیون تومان و در سایر شهرهای استان به ازای هر واحد ۳۵۰ میلیون تومان است. در حال حاضر ۴۰۵۱ واحد مسکونی در سامانه facility.udrc.ir ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد ۳۴۲۰ فقره منجر به انعقاد قرارداد تسهیلات به بانک شده و مشکل پرداخت تسهیلات در بافت فرسوده نداریم، درهمین راستا طی سال ۱۴۰۱ به تعداد ۳۸۴ واحد برای نوسازی بافت فرسوده در خراسان رضوی ۱۳۰۰ میلیارد ریال توسط بانک مسکن تسهیلات پرداخت شده است.

نصراللهی افزود: در شهر مشهد به دلیل اینکه بیشتر اراضی در مالکیت آستان قدس رضوی و اوقاف قرار دارد میزان استقبال از تسهیلات بانکی در راستای نوسازی بافت‌های فرسوده کمتر است زیرا مردم بافت سند شش‌دانگ ندارند که بتوانند از بانک وام دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.