تحولات منطقه

فرمانده انتظامی مشهد گفت: اعضای باند کلاهبرداران فیشینگ کار که با هدایت افراد به درگاه های جعلی از آنان کلاهبرداری می کردند در حالی در مشهد دستگیر شدند که اعضای آن را نوجوانان ۱۶ و ۱۷ ساله تشکیل می دادند.

باند نوجوانان کلاهبردار پیامکی در مشهد متلاشی شد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، سرهنگ احمد نگهبان اظهار کرد: در پی گزارش کلاهبرداری های سریالی و ادامه دار از شهروندان در پایگاه های پلیس فتا شهر مشهد موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی مشهد بیان کرد: اعضای این باند پیامکی را برای شهروندان ارسال می کردند مبنی بر این که علیه آنها در دادسرای عمومی و انقلاب شکایت شده است و باید برای مشاهده متن شکواییه پس از ورود به لینک ارسالی با پرداخت ۵۰ هزار ریال ابلاغیه خود را مشاهده کنند و به این طریق به حساب افراد دست پیدا می کردند.

وی گفت: هنگامی که مالباخته ها بر روی بدافزار آلوده کلیک کرده و اطلاعات حساب کارت بانکی‌ خود را در محل مشخص شده وارد می کردند فرد کلاهبردار از طریق بدافزار با دستیابی به رمزهای بانکی و رمزهای یک بار مصرف برداشت های میلیونی از حساب بانکی مالباخته ها می کرد.

نگهبان افزود: کارشناسان پلیس فتا با دریافت مستندات ارائه شده از سوی شاکیان و اقدامات تخصصی یکی از متهمان را شناسایی و او را در محدوده شهرک غرب مشهد با هماهنگی قضایی دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی مشهد ادامه داد: این متهم ۱۸ ساله در بازجویی های اولیه منکر ارتکاب هرگونه جرمی بود اما در ادامه تحقیقات و با مواجهه با ادله پلیس و مستندات کشف شده از تلفن همراهش به بزه انتسابی با همدستی پنج نفر از دوستانش که همه از دانش آموزان یک مدرسه بودند اعتراف کرد.

وی گفت: پنج عضو دیگر این باند نیز دستگیر و از متهمان ۱۸ دستگاه گوشی هوشمند تلفن همراه حاوی ۲۵ عدد سیم کارت، ۷۰ کارت عابربانک و مستندات ارسال ۱۰۰ هزار پیامک به شهروندان کشف شد.

نگهبان افزود: یکی از این متهمان نوجوانی ۱۷ ساله است که در سال ۱۴۰۰ با استفاده از هویت مادرش ۱۷ فقره کلاهبرداری با ترفند فیشینگ کرده بود اما با توجه به پایین بودن مبالغ کلاهبرداری با کسب رضایت مالباخته ها آزاد شده بود.

فرمانده انتظامی مشهد اظهار کرد: همچنین در بازجویی مشخص شد، متهمان پس از سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی افراد، اقدام به خرید و فروش ارزهای دیجیتال به صورت گسترده می‌کردند و مبالغی بین ۲۰ میلیون ریال تا ۱۰۰ میلیون ریال از حساب طعمه های خود برداشت کرده بودند که تا کنون ۳۰ نفر مالباخته شناسایی شده اند.

وی تاکید کرد: سایت‌ ثنا و سهام عدالت فاقد لینک بوده و به هیچ عنوان پیامکی از این ۲ سایت با شماره سیم کارت شخصی و یا در شبکه های اجتماعی برای افراد ارسال نمی‌شود.

نگهبان افزود: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.ir آماده دریافت گزارش های مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی می‌توانند آخرین اخبار حوادث و رویدادهای سایبری را از این سایت دریافت کنند و شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در این زمینه است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha