به گزارش قدس آنلاین، در آیین گرامی داشت هفته مبارزه با مواد مخدر، علیرضا جعفرپور بروجنی مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس عنوان کرد: متاسفانه در کشور یک عارضه بدی به وجود آمده و آن هم بحث اعتیاد جامعه کارگری است.
وی افزود: دلایل ظاهری می تواند فشار کار، مشکلات اقتصادی و اجتماعی، عدم وجود نشاط در جامعه، عدم عدالت اجتماعی، عدم وجود عدالت در کار، افسردگی و دلایل دیگر باشد اما دلایل باطنی آن همچون سوداگری و مسائل عمیق اجتماعی است که در جامعه در حال نفوذ است.
مدیرعامل پالایشگاه ستاره خلیج فارس با اخطار در زمینه گسترش اعتیاد در جامعه کارگری از ابتلای ۲۲درصد جامعه کارگری به مواد مخدر خبر داد و تصریح کرد: خواهشم از متولیان امر این است که هم اندیشی ها و نشست ها فقط به این هفته ختم نشود که سال آینده دوباره درباره رسیدن ۲۲ درصد به ۲۷ درصد و یا درصدهای بالاتر نشست و هم اندیشی برگزار کنیم.
کامرانی: باید تجهیزات بیشتری در اختیار یگان های مبارزه با مواد مخدر قرار داده شود
احسان کامرانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان نیز در این مراسم عنوان داشت: ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی افغانستان مواد مخدر است که به تنهایی ۹۰ درصد تریاک جهان را تولید می کند و جمهوری اسلامی ایران بدلیل قرارگیری در مجاورت و همسایگی با این کشور در زمینه مقابله با ترانزیت مواد مخدر، هزینه جانی و مادی فراوانی نیز داده است.
وی تأکید کرد: ما برای مقابله با قاچاق مواد مخدر هزینه هایی می دهیم که بخشی از آن را باید جامعه جهانی پرداخت کند و باید دنبال آن باشیم تا دیگر کشورها نیز به نقش خویش در این زمینه بپردازند.
کامرانی تأکید کرد: باید از سازمان های بین المللی برای پیشگیری کمک بگیریم و بعضی از قوانینی که در زمینه مبارزه با مواد مخدر، بازدارندگی لازم ندارند را اصلاح و بروز رسانی کنیم.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان با بیان این که یگان های مبارزه با مواد مخدر نیز باید مجهز شوند، افزود: بخشی از مواد مخدر از مسیر دریا وارد کشور می شود که باید در این زمینه نیز یگان های نیروی انتظامی و دریابانی به خوبی تجهیز و توسعه داده شوند.
وی بر ضرورت استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد نیز در این زمینه تأکید کرد.
شیخ یوسف جمالی: ریشه مشکلات جامعه در ایمان و باورها است
امام جمعه اهل سنت بندرعباس نیز در این مراسم گفت: اعتیاد و مواد مخدر ، علت و معلول آسیب های اجتماعی هستند و باعث فروپاشی خانواده ، طلاق و بیکاری می شوند و عامل اصلی بسیاری از گرفتاری های اجتماعی هستند.
وی افزود: اعتیاد سبب می شود که ما هرچی تلاش و کوشش میکنیم از یک جای دیگری به هدر برود و چقدر باید زحمت بکشیم ، چند نفر باید شهید بدهیم که حالا متوجه بشیم درد ما کجاست؟ کسانی که در خط مقدم و مرزبان هستند چه گناهی کردند؟ خانوادههایشان چه گناهی کردند که به علت های اصلی نمی پردازیم؟
شیخ جمالی زیربنای همه مشکلات را مباحث اخلاقی، ایمانی و باورهای جامعه عنوان کرد و بیان داشت: جامعه ما جامعه ایمانی و اسلامی است و باید ریشه این مسائل را در ایمان و تقویت باورهای مردم جست و جو کرده و با تقویت ایمان در جامعه سبب رفع مشکلات شویم.
سرهنگ مشوق: ۱۸۰ تن مواد مخدر در دو سال اخیر کشف شده
سرهنگ مهرداد مشوق جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان نیز در این مراسم گفت: مجموعه فراجا در سطح کشور بر اساس قانون و تکلیف و وظیفهای که دارد همواره به دنبال مبارزه با سوداگران مرگ بوده است و در کنار این مهم نیز وظیفه آموزش و آگاهیبخشی نیز غفلت نکرده است.
به گفته وی، اگر میزان ۸۰ تن مواد مخدری که در سال گذشته و بیش از ۱۰۰ تن مواد مخدری که در سال ۱۴۰۰ کشف شد، کشف نمیشد امروز قطعا تبعات شوم آن را در جامعه شاهد بودیم و کار بسیار سختتر میشد.
سرهنگ مشوق خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۰۰ نفر از سوداگران مرگ و فعالان حوزه مبارزه با مواد مخدر در استان دستگیر شدند ضمن اینکه ۲۸۰۰ نفر از خردهفروشان مواد مخدر که در محلات اقدام به فروش میکردند نیز دستگیر و روانه زندان شدند.
وی نقطه قوت و قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را جوانان عزیز آن برشمرد و عنوان داشت: اگر اقدامات مبارزهای و مقابلهای با بحث مواد مخدر در کشور وجود نداشته باشد بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور در معرض تهدید جدی قرار خواهد گرفت.
جانشین فرماندهی انتظامی هرمزگان افزود: فراجا بیش از ۴ هزار شهید و ۱۶ هزار جانباز در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم میهن اسلامی کرده است و ما افتخار داریم که این مسیر را محکم و با صلابت طی کنیم چنانچه بیش از ۵۴۰ عملیات در سال گذشته انجام شده است که طی آن ۶۵ تن مواد مخدر در حوزه انتظامی کشف شده است.
پایان پیام/
نظر شما