به گزارش قدس آنلاین، محمد کریمی افزود : با توجه به سیر انجام مراحل قضایی این پرونده و صدور حکم بدوی برای این پرونده حتی اگر اعتراضی هم به حکم فعلی نشود، پرونده برای تایید نهایی به دیوان عالی کشور ارسال شده و پس از رای صادره پس از قطعیت و نیز انجام تشریفات قانونی قابل اجرا خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه تاکنون مراحل قضایی پرونده در اختیار دادستانی و دادسرا قرار داشت ، ادامه داد : براساس قوانین تا زمان ارسال پرونده به دیوان عالی کشور در حوزه اختیارات دادسرا بوده و از این پس مابقی مراحل قضایی در حوزه اختیارات دادگستری کل مازندران قرار دارد و اطلاع رسانی های بعدی در این خصوص در حوزه اختیارات این اداره کل است .
دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران اضافه کرد: در خصوص تایید و یا تایید نشدن حکم مورد اشاره از سوی دیوان عالی کشور این موضوع از سوی دیوان به دادگستری کل مازندران اعلام و ابلاغ می شود.
آیت الله سلیمانی روز چهارشنبه، ششم اردیبهشت ماه برای انجام امور بانکی به یکی از بانکهای بابلسر در محدوده میدان شهربانی مراجعه کرد که به ضرب گلوله نگهبان بانک مجروح و بر اثر شدت جراحات، جان باخت.
در همین راستا، دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران کارگروه ویژه پیگیری سوءقصد به آیت الله سلیمانی را تشکیل داد و استانداری مازندران هم سه روز عزای عمومی اعلام کرد.
آیت الله عباسعلی سلیمانی در سال ۱۳۲۶ شمسی در خانوادهای متدین در مازندران بدنیا آمد. در سن پنج سالگی به مکتبخانه رفت و در ۱۲ سالگی وارد حوزه علمیه قم شد بعد از مدتی به حوزه علمیه کوهستانی رفت و برای تکمیل دروس علمیه به مشهد رفت، سپس در سال ۱۳۴۷ برای ادامه تحصیل به حوزه علمیه قم بازگشت. درکنار تحصیل، به تبلیغ و تدریس علوم دینی پرداخت و به شهرها و روستاهای مختلف سفر کرد.
آیتالله سلیمانی علاوه بر تدریس و تبلیغ، طی چهار دهه گذشته مسئولیتهای مختلفی همچون امامت جمعه بابلسر، عضویت در شورای ائمه جمعه استان مازندران و ریاست نهاد رهبری در مجتمع آموزش عالی مازندران، دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل و مجتمع دانشگاهی کشاورزی و منابع طبیعی گرگان داشت.
اما مهمترین مسئولیتهای این روحانیِ فقید نمایندگی ولیفقیه در استان سیستان و بلوچستان و شهر کاشان، امامت جمعه شهرهای زاهدان و کاشان بود. او در سال ۱۳۸۰ با حکم مقام معظم رهبری به زاهدان رفت و امام جمعه آن شهر شد. آیت الله سلیمانی طی ۱۷ سالی که در زاهدان و سیستان و بلوچستان بود، اقداماتی همچون توسعه و تجهیز حوزه علمیه امام صادق (ع) زاهدان، ترمیم و تجهیز کتابخانه آن، احداث چند باب واحد مسکونی برای اسکان اساتید و تجهیز مصلی قدس زاهدان انجام داد.
نظر شما