به گزارش قدس آنلاین، آیتالله سیدهاشم حسینیبوشهری شامگاه سهشنبه در آیین رونمایی از کتاب «بیتفاوتی ممنوع » در حسینیه عاشقان ثارالله بوشهر از امر به معروف و نهی از منکر به عنوان هدف اصلی نهضت و قیام امام حسین (ع) در واقعه عبرت آموز کربلا نام برد و بر همگانی شدن این ۲ واجب دینی تأکید کرد.
رئیس شورای عالی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بر احیا، ترویج، تبلیغ و آموزش صحیح امر به معروف و نهی از منکر در سطوح مختلف جامعه به ویژه جوامع حوزوی و دانشگاهی تأکید و آن را از تعاملیترین و مردمیترین دستورات دین مبین اسلام معرفی کرد.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه سراسر کشور در ادامه با اشاره به موضوع «عاشورا مکتب انسانساز» اظهار داشت: مهمترین هدف صاحب نهضت عاشورا دفاع از دین بود و همچنین مهمترین دغدغه امام حسین علیهالسلام دغدغهمندی نسبت به دین بود.
وی با بیان اینکه گام اول برای شناخت دین فهم عمیق از دین است گفت: اگر شناخت عمیقی از دین نداشته باشیم، در این دنیا غبار آلوده نمیتوانیم خود را مدافع دین معرفی کنیم.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گام دوم را تسلیم بودن در برابر دین حق برشمرد و افزود: برخی افراد نمیخواهند تسلیم دین باشند بلکه در برابر امام معصوم علیهالسلام میایستند.
حسینی بوشهری سومین وظیفه انسان در رابطه با دین را تبلیغ و ترویج و تکثیر پیروان دین دانست و خاطرنشان کرد: انسان علاوه بر وظیفه فردی باید مسئولیتپذیر باشد و از جمله نشانه مسئولیتپذیری در دست گرفتن دین و تبلیغ دین حق و رسالت الهی است.
نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: برخی از انسانها به صورت پیوسته تبلیغ میکنند و این افراد برای ترویج دین شب و روز نمیشناسند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه امروز عدهای در جامعه گوش خود را پر از پنبه کردهاند تا ندای حق را نشوند، عنوان کرد: امروز ما هر چه داریم به برکت تبلیغی بوده که صورت گرفته است.
حسینی بوشهری تصریح کرد: اگر شیوه و مسیر درست تبلیغ دین را پیدا کنیم میتوانیم به نحو شایسته و احسن این وظیفه را انجام دهیم.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری چهارمین وظیفه انسان در رابطه با دین را دفاع از دین دانست و گفت: دشمن سالهاست که تخم نفاق را کاشته و به تازگی نیز به قرآن هتک حرمت کرده که باید امت اسلامی به صحنه بیاید و جانانه از دین دفاع کند.
وی بیان کرد: بعضی برای حفظ دین هزینه میکنند تا دین بماند اما عدهای برای حفظ زندگی خود از دین هزینه میکنند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه اگر در جایی برای حفظ دین لازم شود باید جان را فدا کنیم، ادامه داد: پیام امام حسین علیهالسلام برای همه ما دفاع جانانه از دین بود.
حسینی بوشهری، پیام قیام عاشورا را مورد اشاره قرار داد با بیان اینکه همزیستی و معاشرت با ظالمان ننگ است تأکید کرد: امام حسین علیهالسلام مرگ را جز سعادت نمیبیند و زندگی با ستمگران را جز ننگ نمیداند.
نظر شما