نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: یک‌ کار امدادی افراد طلبه اندازه هزار تا منبر تاثیرگذار است.

یک عملیات طلبه امدادگر اندازه هزار منبر تاثیر مثبت دارد

به گزارش قدس خراسان، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین معزی صبح امروز در اختتامیه نخستین مجمع کشوری دبیران منتخب کانون های طلاب جمعیت هلال احمر اظهار کرد: در سال ۹۳ من به نهاد نمایندگی هلال احمر آمدم و آن زمان تنها سه سازمان جوانان، داوطلبان و امداد و نجات بود.

وی بیان کرد: جمعیت سازمان جوانان یک لشکر عظیم است و جوانان برای من موضوع مهمی بود.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: سازمان جوانان کانون های دانش آموزی، دانشجویی، آزاد و ... داشت و برای داشتن کانون طلبه پیشنهاد داده شد. ایجاد کانون طلبه ها با چالش های گسترده ای از ابتدا همراه بود و در ابتدا جلوی کانون را در قم گرفتند که طلبگی با هلال احمر تناسبی ندارد.

حجت الاسلام معزی ادامه داد: با ورود آیت الله اراکی به حوزه قم، وی با ایجاد کانون طلاب توافق کردند و تفاهم نامه ای نوشته، امضا و فعالیت ها شروع شد.

وی فهم درست از دین را نشان و هدف طلبگی عنوان کرد و افزود: فهم دین و تبیین آن برای مردم مساوی با جهاد در برابر خداست.

وی با بیان اینکه دین می خواهد جامعه بشری زنده باشد گفت: اگر دین را بفهمیم می توانیم قوم و اطرافیانمان را انزار کنیم. دین می‌خواهد جامعه بشری را زنده کند؛ زهد، تقوا، خدمتگزار بودن و ... هدف طلبگی است و علاوه بر علم باید دنبال معنویات هم بود.

نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با اذعان به اینکه در جریان سیل گلستان ۶۰۰۰ طلبه شرکت کردند، گفت: طلبه ها فرش های گل آلود را می شستند و در جابجایی لوازم سیل زدگان با لباس طلبگی کمک می‌کردند و این موضوع حتی در رسانه های خارجی دیده شد که گفتند اینها برای ریا و نمایش اینکار را انجام می‌دهند.

وی تصریح کرد: اگر صدقه در کار راستین را آشکارا انجام دادی مشکلی ندارد ولی اگر مخفی هم باشه بهتر است و این کمک ها نمودی از این است که طلبه های فراوانی در دفاع از این سرزمین پای کارند و این تبلیغ عملی است.

حجت الاسلام معزی با بیان اینکه روش های متعددی برای نشان دادن راه دین به مردم است، ادامه کرد: به مردم در پرتو قران و عترت و هم با گفتار، کلاس درس با منبر و سخنرانی و از همه مهمتر عمل کردن مردم را در مسیر درست قرار دهید و یک کار امدادی شما اندازه هزار منبر تاثیر دارد.

وی گفت: مظلوم حق دارد و باید کمکش کرد، بچه های یتیم و معلول، کاهش آلام، حفظ کرامت انسان و سلامت مردم، صلح و صفا و برادری از وظایف ماست و نباید تنها در گوشه حجره دنبال علم نباشید و سربازی موفق است که در هر جایگاهی بهترین خودش باشد.

۳۳۳ کانون و ۱۶ هزار طلبه هلال احمر در کشور داریم

رئیس سازمان جوانان کشور بیان کرد: ۳۳۳ کانون طلبه هلال احمر و ۱۵ هزار و ۹۰۰ عضو کانون طلاب داریم که ۵۰۰ نفر از دبیران منتخب با عنوان طاها(طلبه آماده هلال احمر) دوره آموزش چهار روزه در مشهد مقدس دیده اند.

حجت الاسلام هاشم حسینی المدنی ادامه داد: دوره اموزشی شامل ۸ عنوان اموزش احیای قلبی، ریوی و ارزیابی، اطفا حریق، حمل مصدوم، بانداژ و آتل بندی، پناه گیری و تخلیه امن، اسکان اضطراری، خروج اضطراری بود و این دوره اموزش کاملی نیست و این طلاب در تمام شهرهای خود به همراه سایر طلاب اموزش های تکمیلی را می بینند.

وی گفت: داوطلبان طلاب در سه گروه سحاب(سفیران حمایت امدادی و بشردوستانه)، سحر( سفیران حمایت روانی اجتماعی) و دادرس(داوطلبان آماده در روزهای سخت) تقسیم بندی می شوند و در زمان اتفاقات و حوادث به صورت منسجم فعالیت خواهند داشت.

رئیس سازمان جوانان کشور با بیان اینکه داوطلبان در ایام عادی سال نیز خدمت می کنند، افزود: در ایام عادی سال به خدمت هایی نظیر حضور در مناطق کم برخوردار، ازدحام های جمعیت در ایام اربعین، ایام نوروز و دهه آخر صفر به خدمت می پردازند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.