تحولات لبنان و فلسطین

رئیس کمیسیون حمل و نقل، ترانزیت و امور مرزی اتاق  بارزگانی مشهد گفت:باتوجه به سیاستی که سازمان‌های دولتی در پیش گرفته‌اند، مقرر شده است از ابتدای آبان ماه سال جاری حمل کالاهای ترانزیتی به ترکمنستان به صورت یکسره انجام شود.

 کالا از ابتدای آبان ماه به ترکمنستان یکسره حمل می شود

به گزارش قدس خراسان،  اظهار کرد: باتوجه به سیاستی که سازمان‌های دولتی در پیش گرفته‌اند، مقرر شده است از ابتدای آبان ماه سال جاری حمل کالاهای ترانزیتی به ترکمنستان به صورت یکسره انجام شود و ناوگان‌ها می‌بایست از ابتدای آبان ماه سال جاری از ترانشیپمنت و تحویل نیمه یدک خودداری کنند. هرچند که این اتفاق ممکن است با مشکلاتی همراه باشد ؛ اما می‌بایست درنظر بگیریم که این تصمیم از طرفی، به نوعی حمایت از ناوگان‌های ملی ما محسوب می‌شود.

احمد زمانیان افزود: در تفاهم‌نامه‌ای که چندی پیش میان انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل بین المللی خراسان‌رضوی و اتحادیه حمل و نقل ترکمنستان منعقد گردید، دو طرف جهت تسهیل مراودات حمل و نقلی به تفاهمات ویژه‌ای رسیدند. در دسترس قرار گرفتن لیست شرکت‌های حمل و نقل مجوزدار ترکمنستانی برای فعالان اقتصادی خراسان‌رضوی، انعقاد قرارداد میان شرکت‌های حمل و نقلی مجوز دار دو طرف و حذف دلال‌ها، برگزاری جلسات منظم میان طرفین در پایان هر فصل (حداقل یک بار در هر فصل) و… از جمله مفاد این تفاهم‌نامه می‌باشد.

رئیس کمیسیون حمل‌ونقل، ترانزیت و امور مرزی اتاق مشهد توضیح داد: همچنین تشکیل کمیته‌هایی برای بررسی اختلافات حمل و نقلی میان شرکتهای ایرانی و ترکمنی ، متعهد شدن شرکتهای حمل و نقل ترکمنی جهت حل معضلاتی که کامیون‌های ایرانی جهت ورود به مرز ازبکستان و توقف‌های متعددی که پشت این مرزها دارند، موافقت طرف ترکمنستانی جهت تسهیل‌گری در اخذ ویزا برای مدیران حمل و نقل بین‌المللی ایرانی، همکاری انجمن شرکتهای حمل و نقل بین المللی خراسان جهت برگزاری دوره‌های آموزشی برای مدیران و رانندگان شرکت‌های حمل و نقلی ترکمنستان و…. نیز از دیگر تفاهماتی بود که میان انجمن صنفی حمل و نقل خراسان رضوی و اتحادیه حمل و نقل ترکمنستان صورت گرفت.

زمانیان اضافه کرد: انعقاد تفاهم‌نامه مزبور، گام بزرگی جهت توسعه تعاملات بخش خصوصی ایران و ترکمنستان در حوزه حمل و نقل و ترانزیت بود. لذا می‌توان در خصوص فعالیت‌های حمل و نقلی با ترکمنستان، افق روشنی را پیش‌بینی کرد.

وی تاکید کرد: اگر فعالان اقتصادی بتوانند به درستی و پیش از وقوع خسارات زیان‌بار، نسبت به تصمیماتی که منتقد آن هستند، کنش‌گری مناسبی داشته باشند، بسیاری از معضلات و دغدغه‌هایمان برطرف خواهند شد. همانطور که اصرار رانندگان ناوگان‌های ایرانی در یکسره شدن حمل کالاها و حذف ترانشیپمنت نقش پررنگی داشته است.

زمانیان  با بیان اینکه صدور مجوز ورود موقت برای ناوگان افغانستانی، در یک پروسه زمان‌بر، طولانی و پیچیده قرار گرفته است؛ اظهار داشت: در زمان ارسال مجوزها از سوی دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی به مدیرکل واردات گمرک ایران، ارسال تائیدیه از دفتر واردات گمرک ایران به گمرکات مرزی (دوغارون، ماهیرود، میلک) در پروسه زمانی طولانی قرار می‌گیرد. لذا بهترین راه برای تسریع در این زمینه، ارسال مستقیم مجوزها از سوی دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی به گمرکات استان یا از طریق ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان به گمرکات است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.