به گزارش قدس آنلاین، سالها از ساخت ورزشگاه پنج هزار نفره جویبار میگذرد و کشتی دوستان شهرستان منتظر روزی هستند تا روبان قرمز این سالن قیچی شود و با برپایی مسابقات جهانی و آسیایی نوای ایران ایران در ورزشگاه این شهر طنین انداز کنند.
اگرچه طی دو سال گذشته با تزریق اعتبارات از سوی دولت روند ساخت این پروژه مهم ورزشی رو به رشد بوده اما همچنان برای تکمیل آن نیازمند اعتبار ویژه و کلانی است.
جویبار که به تنهایی جور کشتی ایران و جهان را یدک میکشد و به تنهایی به اندازه چند کشور جهان برای کشتی ایران مدال آفرینی کرده نیازمند حمایت ملی برای تکمیل این پروژه جهانی است.
ورزشکاران و نام آوران جهانی زیادی در جویبار قد کشیدهاند و ورزش کشتی در هر کوچه و محله این شهر پهلوان خیز جریان دارد.
علی یزدانی یکی از ساکنان و کشتی گیران شهر جویبار با بیان اینکه جویبار با کشتی معروف است و در هر خانه آن یک ورزشکار کشتی گیر وجود دارد، گفت: ساخت سالن ورزشی از چند سال قبل آغاز شد و نیاز است در تکمیل آن شتاب بخشی شود.
وی با بیان اینکه حق جویبار داشتن چند سالن کشتی استاندارد است، یادآور شد: در حال حاضر یک سالن ۲۵۰۰ نفری کشتی در شهر وجود دارد که پاسخگوی نیازها نیست.
اکنون فقط یک ورزشگاه ۲۵۰۰ نفره وجود دارد
محمدی یکی از شهروند جوبیاری با بیان اینکه با تکمیل ورزشگاه ۵۰۰۰ نفری جویبار این شهرستان میتواند میزبان مسابقات جهانی و آسیایی باشد، گفت: حق جویبار در ورزش کشتی بر کسی پوشیده نیست و باید مسئولان حمایتهای ویژهتری از آن داشته باشند.
حق جویبار در ورزش کشتی بر کسی پوشیده نیست و باید مسئولان حمایتهای ویژهتری از آن داشته باشند
وی با اظهار اینکه قهرمانان و نام آوران جویبار با کمترین امکانات به قلههای افتخار رسیدند، گفت: تقویت زیرساختها و امکانات ورزشی در این شهرستان که به پایتخت کشتی جهان لقب گرفته، الزامی است و نیمه کاره بودن ورزشگاه زیبنده ورزش کشور نیست.
جویباریها در ورزش کشتی ایران و جهان سهم بالایی دارند، در المپیک ۲۰۱۲ لندن به دلیل حضور رضا یزدانی، مسعود اسماعیلپور و کمیل قاسمی در تیم ملی کشتی آزاد از این شهر به عنوان المپیکیترین شهر جهان یاد شد.
این شهر با داشتن پهلوانان مدال آوری مانند حسن یزدانی، حاجیزاده، کمیل قاسمی، رضا یزدانی و دیگران در سال ۲۰۱۳ میزبان رقابتهای کشتی جهان بود و از سوی فیلا به عنوان پایتخت کشتی ایران و جهان نام گرفت.
کمال رستمعلی فرماندار جویبار نیز درباره ورزشگاه پنج هزار نفره کشتی این شهرستان با اشاره به اینکه جویبار به پایتخت کشتی جهان معروف است و تاکنون صدها کشتی گیر در ردههای مختلف از نونهالان تا بزرگسالان به عرصه این ورزش معرفی شده اند، افزود: برخی از ورزشکاران دارندگان مدالهای جهانی و المپیک هستند.
تکمیل پروژه ورزشگاه مطالبه دیرینه جویباریها است
وی با اشاره به حضور مربیان قهرمان و پهلوان ساز در جویبار افزود: سالن پنج هزارنفره کشتی بیش از هر نقطهای در این شهرستان میتواند مثمرثمر باشد و این پروژه جزو آرزوهای دیرین و مطالبات به حق مردم جویبار تلقی میشود.
وی با اظهار اینکه تا سال ۱۴۰۰ و پیش از سفر رئیس جمهور با پیگیریهای استاندار مازندران کل پروژه ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و با سفر رئیس جمهور و حضور وزیر ورزش و جوانان و پیگیری ویژه در سفر رئیس جمهور ۷۰ میلیارد تومان به این پروژه تخصیص یافته است.
رستمعلی گفت: این پروژه ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا چند روز آینده سقف پروژه کامل میشود و این پروژه در حال کار است و بسیج سازندگی به عنوان پیمانکار پروژه را به خوبی پیش میبرد.
فرماندار جویبار گفت: امیدواریم در سفر دوم رئیس جمهور جزو پروژههای سفر قرار گیرد زیرا برای تکمیل نیازمند اعتبار است تا این پروژه مهم محقق شود و با افتتاح این سالن شاهد مسابقات بین المللی بزرگی در آن خواهیم بود.
تکمیل سالن ورزشی نیمه کاره جویبار بیش از هر زمانی به عنوان مطالبه مردم شهرستان تلقی میشود و انتظار دارند در سفر دوم هیئت دولت و رئیس جمهور، این خواسته دیرینه مورد توجه قرار گیرد و با تکمیل اعتبار، دور افتخار آفرینیها پایتخت نشینان کشتی جهان ادامه یابد.
نظر شما