به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس، ملک فاضلی نماینده سراوان، سیب و سوران، مهرستان و گلشن در مجلس شورای اسلامی در خصوص سوالش از جواد اوجی وزیر نفت که بعدازظهر سه شنبه در جلسه کمیسیون انرژی مجلس مطرح می شود، گفت: نبود جایگاه سوخت شبانه روزی در منطقهای با ۵۰۰ هزار نفر جمعیت یکی از معضلات در چهار شهرستان است.
وی در ادامه افزود: فاصله جایگاه سوخت با جایگاه دیگر به ۱۰۰ کیلومتر میرسد و سهمیه بنزین، صرف پیمودن مسافت تا جایگاه دیگرمیشود و مردم برای دسترسی به سوخت در شرایط اضطراری مجبور هستند از بازار سیاه، با مبالغ هنگفت، سوخت را تهیه کنند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شرکت نفت، نرم افزاری را روی دستگاههای کارتخوان جایگاهها در سراوان نصب کرده که به کارتهای سوخت سایر شهرها بنزین تحویل داده نمی شود و در صورت نیاز، بعد از ساعت ۱۲ شب باید به فرمانداری مراجعه کرد تا برای دادن سوخت، پیگیری لازم را انجام دهد و سوخت تحویل داده شود.
ملک فاضلی اظهار داشت: شرکت نفت با سختگیری تصمیم دارد از قاچاق سوخت جلوگیری کند، اما این اقدامها باعث شده، گالن های سوخت از سایر مناطق، حمل و با قیمت چند برابر در بازار سیاه به فروش برسد.
وی گفت: دریک منطقه مرزی برای جلوگیری از قاچاق خدمات به مردم ارائه نمی شود، آیا بهتر نیست خدمات را ارائه دهید و نظارت را افزایش دهید؟ سهمیه کدینگ سراوان از یک میلیون لیتر در روز بیشتراست ولی ۶۰ در صد سهمیه سوخت روزانه به شهرستان حمل میشود و همین امر، باعث ایجاد صفهای کیلومتری درمنطقه ای میشود که ۷۰ درصد بیکاری وجود دارد و مردم نان شب را به بهای جان در میآورند، زیرا نه خبری از معدن است و نه حتی یک کارخانه کوچک در این منطقه.
نماینده سراوان، سیب و سوران، مهرستان و گلشن در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما خواستار حل این معضل چندین و چند ساله هستیم؛ کمبود سوخت در سراوان مشکل هر ساله ما است.
وی گفت: متأسفانه به دفعات متعدد، این مشکلات سوخت سروان را با وزیر نفت در میان گذاشته شده ولی مشکلات سوخت و جایگاه سوخت در این مناطق همچنان مرتفع نشده است.
نظر شما