به گزارش قدس آنلاین، در این جشنواره که از عصر دیروز سه شنبه(۲۳ آبان) آغاز و سه روز ادامه خواهد داشت، علاوه بر اجرای برنامههای متنوع فرهنگی و هنری، تعداد ۱۰۰ غرفه به طبخ و عرضه قورمه و خوراکهای محلی و سنتی مهریز و نیز برخی صنایع دستی میپردازند.
این جشنواره که هر ساله با استقبال اقشار مختلف مردم مواجه میشود، در روزهای مذکور از ساعت ۹ تا ۲۱ پذیرای علاقمندان و گردشگران است.
از جمله برنامههای خاص این دوره جشنواره، آمادهسازی و توزیع ۳۵۰ بسته قرمه و میوه خشک با همکاری خیران جهت توزیع بین نیازمندان است.
اجرای برنامههای طنز، برپایی غرفه عفاف و حجاب، عکاسخانه سنتی، پاتوقهای دخترانه و شهدا، فضای ورزشی و ایستگاه نقاشی و نیز یادبود شهدای مظلوم فلسطین از دیگر بخشهای این جشنواره است.
نظر شما