تحولات منطقه

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: این تفاهم‌نامه به منظور اتصال دانشجویان نهادهای فرهنگی جهاددانشگاهی به بازار کار، با آکادمی دیجی نکست منعقد شد.

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی با آکادمی دیجی نکست
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، سعید خدیوی، درباره ضرورت انعقاد این تفاهم‌نامه بیان کرد: موضوع اتصال دانشجویان به بازار کار را در نظر داشتیم و دانشجویانی که در سازمان دانشجویان، ایسنا، ایکنا و دیگر نهادهای فرهنگی جهاددانشگاهی توانمند می‌شوند بتوانند پس از دوران دانشجویی به بازار متصل شوند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان رضوی اظهار کرد: راه اندازی پردیس فناوری‌های نرم فرهنگی با این هدف شکل گرفت که امکانی را فراهم آورد تا دانشجویان دارای ایده بتوانند این تجربه را برای خود رقم بزنند، بدین ترتیب به سراغ مجموعه‌هایی رفتیم که در فضای بازار تجارب خوبی دارند و در این حوزه کار کردند. 

وی ادامه داد: موضوع تفاهم نامه عبارت است از همکاری به منظور مشارکت، سرمایه‌گذاری و توانمندسازی در زمینه توسعه و حمایت از واحدهای نوپا، نوآور و فناور که عمده این همکاری‌ها در سه بخش صورت خواهد پذیرفت.

خدیوی در تشریح این بخش‌ها گفت: همکاری طرفین قرارداد به منظور شتاب‌دهی و حمایت از واحدها و هسته‌های فناور در زمینه‌های اولویت‌دار پردیس فناوری و تجاری‌سازی محصولات؛ همچنین همکاری در زمینه آموزش و توانمندسازی افراد علاقمند و مستعد با برگزاری رویدادها و دوره‌های آموزشی؛ همکاری طرفین قرارداد به‌منظور استفاده از پتانسیل‌های فنی موجود در شرکت‌ها و واحدهای فناور مستقر در پردیس از اهداف مهم این تفاهم نامه است.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: در این راستا تفاهم‌نامه همکاری پردیس فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی مشهد با آکادمی دیجی نکست، به منظور مشارکت، سرمایه‌گذاری و توانمندسازی در زمینه توسعه و حمایت از واحدهای نوپا، نوآور و فناور به مدت ۲ سال امضا شد.

وی افزود: طرفین قرارداد شرکت سوله نوآوری فن آوران آینده (سهامی خاص) با نمایندگی کیوان محیط مافی (دیجی نکست) از یک سو و پردیس فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان رضوی به شمار می‌روند.

مدیر ارشد واحد توسعه استعداد دیجی‌نکست نیز با اشاره به حضور جهاددانشگاهی به عنوان یک مرکز ثقل فرهنگی در دانشگاه افزود: قدرت این نهاد در شبکه‌سازی موجب شد تا همکاری را آغاز کنیم. بدین ترتیب فرصت رویارویی دانشجویان با فرصت‌هایی که  بعد از ۲۲ سالگی دارند را در دانشگاه تجربه کنند.

مرتضی نادری به بالا بودن چگالی استعداد در برخی شهرستان‌ها اشاره و بیان کرد: در کنار آن سرعت خروج این استعدادها از کشور، ضرورت استفاده از تمامی ظرفیت‌ها را بیشتر می‌کند. در آزمون و خطاهای مختلف به این نتیجه رسیدیم که به عنوان یک بازوی غیرمحلی وارد یک شهرستان شدن، به دلایل بسیاری از جمله نشناختن زیست‌بوم، دسترسی نداشتن به شبکه‌ها و ... راهبرد خوبی نیست.

گفتنی است؛ در این تفاهم‌نامه به‌منظور بهره‌مندی مطلوب از توانمندی‌ها، ظرفیت علمی، تحقیقاتی، هم افزایی، گام برداشتن برای بسط پژوهش‌های کاربردی و توسعه‌ای برای حسل مسائل و چالش‌های صنعت فناوری و دانش بنیان، در راستای گذر شکوفایی نخبگان، تربیت سرمایه انسانی پژوهشگر و فناور، ظرفیت‌سازی، کارآفرینی و نیز در راستای کمک به ایجاد و توسعه کسب‌وکارهای فناور از طریق ارائه خدمات عمومی و تخصصی با ارزش افزوده بالا، جذب سرمایه‌گذاری و ورود کارآفرینان و واحدهای صنعتی به بازارهای داخلی و جهانی، همچنین به‌منظور ایجاد و گسترش همکاری‌های مشترک برای توسعه اقتصاد دانش بنیان و تجاری‌سازی نتایج تحقیق و توسعه و سرمایه‌گذاری هدفمند در حوزه فناوری‌های پیشرفته منعقد و لازم الاجرا شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.