دفتر رسانه‌ای دولت غزه اعلام کرد: بسیاری از غیرنظامیان که خانه‌هایشان توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی بمباران شده بدون اینکه کسی بتواند آنها را نجات دهد، هنوز در زیر آوار هستند، زیرا ۸۰ درصد وسایل و تجهیزات امداد و نجات این منطقه بر اثر بمباران های ارتش رژیم صهیونیستی از بین رفته است.

نابودی۸۰ درصد وسایل امداد و نجات غزه بر اثر بمباران رژیم صهیونیستی

به گزارش قدس آنلاین، دفتر رسانه‌ای دولت غزه در بیانیه ای افزود: تجهیزات و ماشین آلات باقی مانده نیز به دلیل کمبود سوخت نمی توانند حرکت کنند و به مناطق آسیب دیده برسند.

این دفتر خواستار ورود هزار کامیون حامل کمک ها و وسایل امدادرسانی و همچنین ورود یک میلیون لیتر سوخت در روز به غزه شد و افزود: بخش بهداشت غزه بصورت فوری به بیمارستان‌های صحرایی مجهز به تجهیزات پزشکی برای نجات ده‌ها هزار مجروح و بیمار نیاز دارد.

این دفتر همچنین خواستار ورود صدها تجهیزات و وسایل برای نیروهای امداد رسان، اورژانس و آتش نشانی غزه شد تا بتوانند پیکر صدها شهید را که هنوز زیر آوار باقی مانده اند را بیرون آورند.

بنابر اعلام منابع فلسطینی هنوز پیکر بیش از ۵۰ هزار شهید فلسطینی غزه در زیر آوار های این منطقه می باشد.

پیشتر «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه بعد از ظهر دیروز (شنبه) اعلام کرده بود که از زمان ازسرگیری تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه از روز جمعه تاکنون ۱۹۳ فلسطینی شهید و ۶۰۰ تن دیگر مجروح شدند و بدین ترتیب آمار کلی شهدا از زمان آغاز تجاوزات از هفتم اکتبر (۱۵ مهر) تاکنون به ۱۵ هزار و ۲۰۷ نفر رسیده است.

وی همچنین شمار کلی مجروحان تجاوز به نوار غزه را ۴۰ هزار و ۶۵۲ نفر اعلام و اضافه کرد که ۷۰ درصد قربانیان تجاوزهای رژیم صهیونیستی را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند.

سخنگوی وزارت بهداشت غزه ادامه داد: اشغالگران به طور عمد سیستم بهداشتی را هدف قرار می‌دهند تا آنها را از کار بیندازند. ۸۰ هزار نفر در شمال نوار غزه بدون غذا و دارو هستند و بمباران‌ها جانشان را تهدید می‌کند.

القدره همچنین تصریح کرد: برخلاف ادعای اشغالگران، هیچ مکان امنی در کل نوار غزه وجود ندارد.

گروه‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروه‌های مقاومت، اقدام به بمباران مناطق مسکونی، مراکز درمانی و فرهنگی کرد.

در روزهای اخیر آتش‌بس هشت روزه در غزه برقرار شد اما رژیم صهیونیستی صبح جمعه دهم آذرماه پس از پایان موعد آتش بس موقت در غزه، بمباران مناطق مختلف این باریکه، بویژه شهر خان یونس را از سرگرفت و ده‌ها فلسطینی را شهید یا زخمی کرد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، سکوت جامعه بین المللی و همچنین دولت آمریکا را به دلیل حمایت از رژیم جنایتکار اسرائیل مسئول ادامه جنگ این رژیم علیه مردم بی دفاع و مظلوم غزه دانست.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.