تحولات لبنان و فلسطین

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد گفت: اکنون عرضه کالا در بازار با توجه به نزدیک‌شدن شب یلدا زیاد اما تقاضا کمتر از سالهای گذشته است، بازار یلدای امسال مانند سالهای قبل نیست.

بازار یلدای امسال مشهد کم تقاضا است/صادرات به عراق علت افزایش قیمت گوجه فرنگی

به گزارش قدس خراسان، محسن صیادی اظهار کرد: در هر حال مدیریت بازرسی و نظارت اصناف طبق سال‌های گذشته نظارت خود را ویژه ایام یلدا در مشهد تشدید و بازرسی‌ها در حوزه میوه، آجیل و شیرینی را بیشتر کرده است.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد بیان کرد: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه شیرینی و شکلات، پیش بینی می‌شود در مناسبت شب یلدا، این اقلام در بازار مشهد بین ۲۰ تا ۴۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش فروش داشته باشد.

وی در خصوص قیمت میوه شب یلدا گفت: با توجه به نزدیک شدن به مراسم شب یلدا پیش بینی می‌شود که در روزهای آینده شاهد افزایش قیمت میوه باشیم اما هنوز افزایش قیمتی رخ نداده است، هیچ گونه کمبودی در این بخش وجود ندارد.

صیادی تاکید کرد: در حال حاضر کمبودی در کالاهای اساسی در بازار مشهد وجود ندارد اما به دلایل متعددی قیمت‌ها یا میزان فروش آنها در بازار نوسان داشته، به طوری که برخی کاهش و برخی با افزایش همراه است.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد ادامه داد: با توجه به پیش بینی افزایش تقاضا در بازار برخی اقلام مانند انواع میوه، آجیل و شیرینی و شکلات، مشکلی در عرضه این کالاها در بازار مشهد به چشم نمی خورد اما به علت کمبود تقاضا اکنون قیمت‌ها ثابت و بعضا روند کاهشی دارد.

صادرات به عراق علت افزایش قیمت گوجه فرنگی

وی علت قیمت گوجه فرنگی را صادرات نوع گلخانه‌ای آن به عراق و افزایش پنج تا ۱۰ درصدی قیمت موز را هم افزایش تقاضا و نوسانات ارزی ذکر کرد.

صیادی ادامه داد: با توجه به افزایش قیمت مرغ زنده و گوشت مرغ کشتار روز طبق مصوبه کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی در هفته گذشته، اکنون روزانه کشتار مرغ بین ۲۷۰ تا ۳۰۰ تن بوده که روانه بازار مشهد می‌شود، در این شرایط خرید گوشت مرغ کاهش یافته اما کمبودی در خصوص گوشت گرم مرغ بسته بندی شده، مشاهده نمی‌شود.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد اظهار کرد: کمبود دام به علت کشتار بی رویه دام مولد در سال‌های اخیر و صادرات دامهای این استان به شهرهای دیگر باعث افزایش قیمت گوشت قرمز در روزهای اخیر شده است، همچنین افزایش مصرف مواد پروتئینی، افزایش قیمت نهاده‌های دامی، حامل‌های انرژی، داروهای دامپزشکی و هزینه‌های کارگری نیز مزید بر علت شده است.

وی اضافه کرد: در چند روز گذشته با توجه به افزایش برخی مواد غذایی اساسی، برنج و حبوبات از این قاعده مستثنی نبوده و حدود ۱۰ درصد افزایش قیمت داشته است.

صیادی با اشاره به افزایش تولید تخم مرغ در خراسان رضوی گفت: در حال حاضر تخم مرغ در میادین و فروشگاه‌های زنجیره‌ای کمتر از نرخ مصوب عرضه می‌شود و قیمت تخم‌مرغ روند متعادل و کم نوسانی دارد، قیمت کنونی هر کیلو تخم مرغ در مرغداری ۴۶۰ هزار ریال است که کماکان کمتر از نرخ مصوب عرضه می‌شود.

مدیر دفتر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد قیمت شکر طرح تنظیم بازار را هر کیلو ۲۸۰ هزار ریال ذکر و بیان کرد: خرید شکر برای واحد صنفی به قیمت هر کیلو ۲۸۰ تا ۲۹۰ هزار ریال بوده که با توجه به سود ناچیز آن برای واحد صنفی، در نهایت شکر هر کیلو بین ۳۰۰ تا ۳۱۰ هزار ریال برای مصرف کننده به فروش می‌رسد، قیمت بسته بندی آن نیز هر کیلو ۳۴۰ هزار ریال است.

وی گفت: با توجه به سرد شدن هوا و نیز افزایش قیمت کپسول گاز، تفاوت قیمت مصوب آن با قیمتش در بازار آزاد تفاوت زیادی پیدا کرده و کسب و کارهای مرتبط و مصرف کننده این کالا را با مشکل مواجه کرده است، به طوری که واحدهای صنفی با مراجعه به اتحادیه‌های ذیربط، بسته به میزان نیاز، سوخت گاز یا نفت و گازوئیل به قیمت مصوب دریافت می‌کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.