به گزارش قدس خراسان، سیدعلی موسوی روز چهارشنبه در آیین آغاز طرح زمستانی ایمنی راهداری در تربت حیدریه افزود: با کسب تجربه از سالهای قبل امسال مسیرهای پرخطر را "مقطعبندی" کرده و مسوولیت هر بخش را به یکی از کارشناسان اداره راهداری سپردهایم.
وی ادامه داد: فایده این اقدام آن است که در صورت بروز حوادث احتمالی نظیر سرمای شدید و یخبندان، کسب اطلاعات از نقاط حادثهدیده راحتتر و به تبع آن امدادرسانی نیز سریعتر انجام میشود.
علیاصغر کرباسی افزود: در این چهار راهدارخانه ۴۰ نفر از همکاران با کمک ۳۰ دستگاه ماشینآلات به صورت شبانهروزی آماده ارایه خدمات امدادی به مسافران و خودروها هستند.
وی ادامه داد: با اجرای عملیات روکش آسفالت راههای اصلی و فرعی این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون به میزان ۲۹ کیلومتر، فقط نزدیک به ۱۵ کیلومتر راه روستایی این شهرستان بدون آسفالت باقی مانده است.
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان تربتحیدریه گفت: در اجرای عملیات یاد شده به طور متوسط برای هر کیلومتر راه روستایی و شهری، حدود ۳۰ میلیارد ریال اعتبار دولتی هزینه شدهاست.
کرباسی افزود: در صورت تامین اعتبار لازم، جشن خداحافظی با راه روستایی غیر آسفالته تا پایان امسال در شهرستان تربتحیدریه برگزار خواهد شد.
وی سرجمع راههای روستایی و شهری شهرستان تربتحیدریه را ۷۶۰ کیلومتر عنوان و اظهار کرد: از این میزان ۴۶۰ کیلومتر به راه روستایی اختصاص دارد.
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان تربتحیدریه گفت: درصد برخورداری راههای روستایی و شهری کشور از آسفالت ۹۴ درصد و میزان آن در استان خراسان رضوی ۹۵ درصد است در حالی که افزون بر ۹۸ درصد راههای روستایی و شهری تربتحیدریه آسفالت است.
نظر شما