تحولات لبنان و فلسطین

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: حدود ۳۰ اداره و سازمان پرمصرف آب در مشهد را که از بخش‌های اجرایی مختلف در آن وجود داشت، شناسایی و به قرارگاه معرفی شدند.

شناسایی حدود ۳۰ اداره پرمصرف آب در مشهد!

به گزارش قدس خراسان، در پانزدهمین جلسه قرارگاه عملیاتی پایش آب مشهد مصوبه‌ای مورد تأکید و تأیید فرماندار مشهد که ریاست این قرارگاه را برعهده دارد، قرار گرفت که براساس آن، تمامی سازمان‌ها و ادارات دولتی مکلف شدند میزان مصرف آب در ساختمان‌های اداری خود را ۲۰درصد کاهش دهند.

این مصوبه اواخر آبان گذشته به تمامی دستگاه‌های اجرایی عضو شورای اداری شهرستان مشهد ابلاغ شد تا به این وسیله ادارات ملزم به رعایت ظرفیت سرانه الگوی مصرفی درنظر گرفته شده شوند. الگویی که در آن با استفاده از کارشناسی‌های انجام شده و براساس شرایطی که ساختمان‌های اداری و تأسیساتی ادارات دارند سرانه‌ای برای میزان مصرف آب آن‌ها در نظر گرفته می‌شود. این موضوع البته برای هتل‌ها و واحدهای اقامتی شهر مشهد نیز مطرح است و این مراکز نیز بر اساس میزان اسکان مسافر، تعداد اتاق‌ها و... ظرفیت سرانه الگوی مصرف خاص خودشان را دارند. با این شرایط، مراکز اقامتی و هتل‌ها نیز ملزم به رعایت آن هستند. 

پس از مصوبه قرارگاه عملیاتی پایش آب مشهد به منظور رصد دقیق اجرایی شدن موضوع کاهش ۲۰درصدی مصرف آب در ادارات، شرکت آب و فاضلاب مشهد مکلف به پایش مستمر عملکرد دستگاه‌های اجرایی و ارائه گزارش به این قرارگاه شد.

توقع مردم از دستگاه‌ها

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد در خصوص اجرای این مصوبه در ادارات مستقر در مشهد به قدس می‌گوید: مصوبه الزام‌آور کاهش ۲۰درصدی مصرف آب ادارات اواخر آبان گذشته مورد تأیید و تأکید فرماندار مشهد قرار گرفت و برای اجرا به همه ادارات ابلاغ شد.

حسین اسماعیلیان ادامه می‌دهد: در شرایطی که موضوع آب و مدیریت مصرف آن در میان تمامی شهروندان مورد تأکید است و مردم نیز به‌درستی به این موضوع واقف هستند، از دستگاه‌ها و ادارات نیز انتظار می‌رود درکنار مردم به مدیریت مصرف آب با دید بازتری نگاه کنند تا در مجموع، شرایط به‌خوبی و بدون ایجاد مشکل، مدیریت شود.

گذشت یک ماه از اجرای مصوبه

وی با اشاره به اینکه پایش رعایت میزان مصرف و اجرای مصوبه قرارگاه از حدود یک ماه پیش آغاز شده، بیان می‌کند: همکاران ما برای اجرای این مصوبه الزام‌آور، پایش از سازمان‌ها و ادارات را به صورت مستمر انجام می‌دهند و با مشاهده هرگونه تخطی از این امر، اطلاعات مربوط به دستگاه دولتی خاطی برای تصمیم‌گیری در این مورد در اختیار شورای اداری شهرستان و قرارگاه پایش آب مشهد قرار می‌گیرد. چنانچه دستگاهی این مصوبه را رعایت نکند، پس از دریافت اخطار، حتی منجر به قطع آب خواهد شد.

قطع آب؛ سرانجام ادارات پرمصرف

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد در پاسخ به این پرسش که از آغاز پایش تاکنون آیا اداره یا سازمانی با قطع آب مواجه شده، می‌گوید: پیش از اینکه این مصوبه در قرارگاه پایش آب الزام‌آور شود، شرکت آب و فاضلاب مشهد با بررسی میزان آب مصرفی ادارات، حدود ۳۰ اداره و سازمان پرمصرف را که از بخش‌های اجرایی مختلف در آن وجود داشت، شناسایی و به قرارگاه معرفی کرد، اما به دلیل اینکه میزان مصرف هر دستگاه در یک دوره مشخص می‌شود وقتی هنوز از شروع مصوبه الزام‌آور کاهش ۲۰درصدی یک دوره نگذشته و گزارش‌ها کامل نشده، نمی‌توان گفت چند دستگاه یا اداره از این مصوبه تخطی کرده و می‌شود با آن برخورد کرد.

اسماعیلیان همچنین بیان می‌کند: برای نظارت بر نحوه مصرف آب در ادارات دو شاخص مدنظر است؛ نخست سنجش میزان مصرف با استفاده از بررسی مصرف نسبت به سال گذشته در همین مقطع زمانی و دیگری براساس ظرفیت سرانه الگوی مصرفی که برای دستگاه‌ها در نظر گرفته می‌شود. اگر هرکدام از این موارد با آنچه در نظر گرفته شده همخوانی نداشته باشد و بیش از آن چیزی باشد که باید، قطع آب به مدت ۲۴ساعت، ۷۲ساعت، یک هفته و حتی بیشتر را شامل می‌شود که بنا به کاربری ساختمان یا تأسیسات هر اداره‌ای متفاوت است.

خبرنگار: هاشم رسائی‌فر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.