به گزارش قدس آنلاین، داود منظور در حاشیه بازدید از بیمارستان تخصصی امام خمینی (ر ه)تنکابن در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در مساله پرداختهای حقوق و دستمزد همه چیز را ساماندهی کردیم، یعنی تمام اطلاعات کارکنان دولت تا نیمه هر ماه بارگذاری میشود و ذیحسابها و سازمانهای استخدامی و برنامهریزی آن را تایید میکند و در آخر هر ماه به صورت خودکار از طریق سامانه پرداخت میشود.
وی اظهارداشت: با انجام این کار مهم، نظارتها بر امور بهتر شده و سرعت کار بالارفته است و این راهبردها از جمله اقداماتی است که دولت دارد در هوشمندسازی بودجهای انجام میدهد.
وی خاطرنشان کرد: بعد از موضوع حساب واحد خزانه که به طور تقربیی اکنون به نتیجه رسیده و همه حساب ها تحت نظارت در بانک مرکزی قرار گرفته، تکمیل مدیریت یکپارچه مالی دولت هم جز اقداماتی است که داریم انجام میدهیم؛ البته نظارتهای میدانی کمک میکند که ما مطمئن باشیم هزینه های دولت به صورت اثربخش انجام بگیرید.
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه، کارهای بسیار ارزشمندی در دولت سیزدهم انجام گرفته است، گفت: بیمارستان تخصصی تنکابن یکی از طرح های مهم اجتماعی و عمرانی مهم در غرب مازندران که به نتیجه رسیده و در آستانه بهرهبرداری است و قسمت های کوچکی زیرساختی و عمرانی آن در حد پنج درصد باقی مانده و در یک 2 ماه آینده تکمیل میشود.
منظور خاطرنشان کرد: مسئله مهم تجهیزات این بیمارستان است به خصوص "ام آر آی" و دستگاه تصویربرداری که این مهم هم حمایت و تا قبل از سفر رئیس جمهور به این استان تامین میشود.
وی ادامه داد: ارزش روز این بیمارستان22 هزار میلیارد ریال است و بخشی از اصلی کار در 2 سال گذشته انجام گرفته و برای دولت مهم است که طرحهایی که سالها نیمه تمام بوده و مردم را دچار یاس کرده بود آن ها را به بهرهبرداری برساند.
به گفته وی، امروز تمام کشور به کارگاه سازندگی تبدیل شده هدف دولت این است که طرحهای جدید را کمتر شروع کند و طرح های نیمه تمام را به نتیجه برساند.
وی اضافه کرد: در استان مازندران طرح های زیادی داریم که امروز سد انحرافی رامسر به بهره برداری رسید و طرح های دیگر نظیر جادهای و کنارگذر و بزرگراهی در اولویت برنامه های دولت است که دارد به خوبی انجام میشود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: وظیقه ما در این سازمان این است که منابع لازم را نظارت می کنیم و نظارتها را همکاران ما در استان ها مرتب انجام میدهند البته ما تلاش میکنیم با روشهای هوشمند سازی بودجهای که از طریق سامانهها است، بتوانیم نظارتها را انجام بدهیم و تقویت میکنیم.
منظور اظهارداشت: مجموعه طرحها در استانها در 2 گروه ملی و استانی بوده که مرکز و در مراکز استانها مدیریت میشود و میزان اعتباراتی که برای استان پیش بینی کردیم امسال حدود 60 هزار میلیارد ریال از منابع طرحهای تملک در استان هزینه میشود تا الان 40 هزار میلیارد تومان تخصیص یافت و بقیه هم تا روزهای آینده تخصیص مییابد.
وی خاطرنشان کرد: میزان تخصیص طرحهای عمرانی برای استانها نسبت به سال گذشته حدود 45 درصد افزایش یافته این در حالی است که در کشور اعتبارات طرح تملک ما نسبت به سال گذشته ثابت مانده است.
معاون رئیس جمهور افزود: از نظر ما استان مازندران به ویژه غرب استان با توجه به جذابیتی که برای گردشگران دارد حائز اهمیت ویژه است و برای سال آینده هم منابع بهتری را برای این استان پیش بینی خواهیم کرد و انشالله تمام زیرساختها فراهم بشود.
نظر شما