تحولات لبنان و فلسطین

مقامات یونیسف با اشاره به غیرقابل تحمل بودن وضعیت فاجعه‌بار کودکان در نوار غزه در سایه تداوم تجاوزات صهیونیست‌ها تأکید کردند: تاکنون ۱۷هزار کودک در غزه از خانواده‌های خود دور افتاده‌اند و همه کودکان این منطقه نیاز به مراقبت‌های شدید روانی دارند.

یونیسف: ۱۷هزار کودک در غزه از خانواده خود دور افتاده‌اند/ وضعیت دلخراش نوزادان در بیمارستان‌ها

به گزارش قدس آنلاین،  در سایه هشدارهای متعدد نسبت به وضعیت فاجعه‌بار کودکان در نوار غزه در پی تداوم جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها، «کاترین راسل» مدیر اجرایی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد: صحنه‌هایی که در نوار غزه درباره وضعیت کودکان وجود دارد وحشتناک است و ما خواستار توقف این وضعیت هستیم.

هیچ مکان امنی برای کودکان در غزه وجود ندارد

این مقام یونیسف افزود: دیده‌ها و شنیده‌های ما درباره شرایط کودکان غزه بسیار دلخراش و غیرقابل تحمل است. این کودکان دائماً در معرض بمباران و مرگ و آوارگی و... قرار دارند و هیچ مکان امنی برای آنها در غزه نیست. جنایت‌های وحشتناک علیه کودکان از جمله کشتار آنها، معلولیت این کودکان، حمله به مدارس و بیمارستان‌ها و جلوگیری از دسترسی این کودکان به کمک‌های بشردوستانه، غیرقابل تحمل است و یونیسف به‌شدت آن را محکوم می‌کند. تاکنون بیش از ۱۰ هزار کودک در غزه در جریان جنگ جان خود را از دست داده و حدود ۹ هزار کودک هم زخمی شده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین بسیاری از کودکان مفقود هستند و گمان می‌رود زیر آوار ساختمان‌ها مدفون شده باشند؛ ساختمان‌هایی که در نتیجه بمباران با سلاح‌های انفجاری سنگین در مناطق پرجمعیت ویران شده‌اند، در این میان ۱۷ هزار کودک در غزه کاملاً از خانواده‌های خود دور افتاده‌اند و نمی‌توان خانواده‌هایشان را پیدا کرد. این کودکان به‌حدی آسیب دیده‌اند که حتی نمی‌توانند نامشان را بگویند.

وضعیت دلخراش نوزادان در بیمارستان‌های غزه

مدیر اجرایی یونیسف در ادامه راجع به وضعیت نگران‌کننده نوزادان در نوار غزه تأکید کرد: اخیراً تعداد زیادی از نوزادان که نیاز به مراقبت‌های ویژه و تخصصی داشتند در یکی از بیمارستان‌های غزه در سایه قطعی برق و کمک‌های پزشکی و ادامه حملات خشونت‌آمیز جان خود را از دست دادند. وضعیت کودکان در غزه روز به روز بدتر می‌شود و جهان نمی‌تواند این کودکان را رها کند.

کاترین راسل با تأکید بر ضرورت توقف فوری این جنایات علیه کودکان غزه خواستار اجرای آتش‌بس فوری در غزه و تضمین ورود کمک‌های انسانی به‌شکل امن و مداوم به این منطقه شد.

وی همچنین به بازدید خود از بیمارستان ناصر در خان‌یونس و دیدار با خانواده‌های آواره و بیمارانی که به‌دنبال پناهگاه بودند اشاره کرده گفت: من با یک دختر ۱۶ساله صحبت کردم که همه خانواده خود را در بمباران از دست داده بود و دکترش می‌گفت او دیگر نمی‌تواند راه برود.

۱۷هزار کودک در غزه از خانواده خود دور افتاده‌اند

از سوی دیگر یونیسف در یک بیانیه رسمی اعلام کرد: تحقیقات نشان می‌دهد که ۱۷ هزار کودک در غزه خانواده خود را از دست داده یا آنها را گم کرده‌اند و همه آنها نیاز به مراقبت‌های روانی شدید دارند.

«جوناتان کریکس» مدیر ارتباطات دفتر یونیسف در فلسطین اشغالی در این زمینه گفت: این کودکان دارای علایم اضطراب مداوم، بی‌اشتهایی، بی‌خوابی، آشفتگی و هراس هستند و هربار که صدای بمباران را می‌شنوند این حالات در آنها شدیدتر می‌شود.

یونیسف تأکید کرد: پیش از جنگ کنونی نیز ۵۰۰ هزار کودک در غزه نیاز به مراقبت روانی داشتند اما امروز تحقیقات ما نشان می‌دهد که همه کودکان غزه نیاز به این مراقبت دارند و تعداد این کودکان بیش از یک میلیون نفر است.

همچنین در سایه تداوم تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه و عدم ورود کمک‌های انسانی از جمله غذا و دارو و تجهیزات پزشکی به این منطقه، صندوق کودکان سازمان ملل متحد اعلام کرد: کودکان در نوار غزه که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ در معرض بمباران‌های مداوم قرار دارند، نمی‌توانند واکسن‌های مورد نیاز خود را دریافت کنند و درصد ابتلا به بیماری‌های مختلف میان آنها به‌شکل قابل‌توجهی افزایش یافته است. این کودکان در معرض ابتلا به بیماری‌های خطرناک همچون ذات‌الریه و فلج اطفال قرار دارند.

یونیسف پیشتر گزارش داده بود: ۲۰۲۳ خونین‌ترین سال برای کودکان فلسطینی بود و خشونت علیه کودکان فلسطینی به سطح بی‌سابقه‌ای رسیده است. غزه خطرناک‌ترین مکان برای کودکان در کره زمین است. قتل‌عام این تعداد کودک در تجاوزات اسرائیل ضد غزه نشان می‌دهد که این کودکان چگونه به‌شکل تبعیض‌آمیز (نسبت به سایر کودکان جهان) مورد هدف قرار می‌گیرند. بسیار تأسف‌آور است که هزاران کودکی که هر روز در غزه قتل‌عام می‌شوند صرفاً تبدیل به عدد و آمار شده‌اند، ما جنگ اسرائیل علیه غزه را جنگ با کودکان می‌نامیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.