امین حسین رحیمی، درباره مجتمعهای شوق زندگی گفت: مجتمعهای شوق زندگی برای حمایت از کودکان در معرض آسیب و کودکان آسیب دیده و حتی زنان آسیب دیده و زنان در معرض آسیب راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: تمام دستگاه هایی که مرتبط با کودکان و آسیب دیدگان اجتماعی در این حوزه هستند که شامل زنان و کودکان است در این مجتمعها حضور فیزیکی دارند. در واقع مجتمع شوق زندگی یک مرکزی است که در آن نمایندگان همه دستگاههای مرتبط با موضوع آسیبهای اجتماعی از جمله نماینده پزشکی قانونی، مددکار اجتماعی، نمایندگان نهادهای مردمی و سازمانهای مردم نهاد، نماینده دادگستری و دادستانی نیز در آن حضور دارند.
وزیر دادگستری خاطرنشان کرد: این دستگاهها در این مجتمع با همکاری یکدیگر کمک میکنند تا افراد بزه دیده و کودکان در معرض آسیب، کودکان بدسرپرست و یا بیسرپرست مورد حمایتهای لازم قرار بگیرند.
وی در پاسخ به این که از چه زمانی این مجتمعها در همه استانها فعالیت خود را آغاز خواهند کرد، گفت: در حال حاضر این مجتمعها در چندین استان تشکیل شده است اما راه اندازی این مجتمعها در سراسر کشور از برنامههایی است که در دستور کار ما قرار داشته و اجرایی خواهد شد.
وی ادامه داد: مجتمعهای شوق زندگی مجموعه بسیار مهمی است که نماد و الگویی از همکاری دولت و قوه قضاییه محسوب میشود.
وزیر دادگستری همچنین گفت: راهاندازی مجتمعهای شوق زندگی با امکانات و ساختمان بهزیستی آماده می شود و دادستانیها نیز دادیارهای خود را در مجتمعهای شوق زندگی مستقر کنند.
رحیمی ادامه داد: در حال حاضر در برخی از استانها مجتمعهای شوق زندگی شروع به کار کردهاند اما این موضوع مهم است که باید این مجتمعها در سایر استان ها نیز فعالیت خود را آغاز کنند.
وی در بخش دیگری از صحبتهایش درباره شکل گیری پلیس اطفال گفت: تشکیل پلیس اطفال در قالب یک لایحه به مجلس ارسال شده است و مجلس باید آن را تصویب کند. قوه قضاییه این لایحه را تدوین و ارائه کرده است و دولت نیز آن را به مجلس ارسال کرده و به دنبال تصویب این لایحه هستیم که متاسفانه در حال حاضر مدت هاست که این لایحه در مجلس مانده است.
نظر شما