تحولات منطقه

امیرحسین مدرس درباره دلیل دوری اش از تلویزیون و اینکه خودخواسته بوده یا دگر خواسته بیان کرد: دوطرفه بود. با دگرخواسته شروع شد و به خودخواسته رسید.

امیرحسین مدرس: دوری‌ام از تلویزیون دگرخواسته بود/ برنامه روزانه رادیویی دارم
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

برنامه «ایران دوست‌داشتنی» با اهدافی چون ایران‌شناسی با ابعاد مختلف اعم فرهنگی و هویتی، تاریخی، اجتماعی، اقتصادی و… به مناسبت‌های مختلف در طول ایام سال از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

این برنامه با مجری گری پدرام کریمی و با سبکی متفاوت و حضور چند نفر به عنوان نماینده مردم با عنوان میزبان اجرا می شود.

امیرحسین مدرس به عنوان یکی از میزبانان این برنامه درباره و نحوه ورودش «ایران دوست داشتنی من» گفت: موضوع فرهنگ و اقوام و آداب و رسوم و ... باعث شد بعد از چندین سال دوری از تلویزیون این برنامه را قبول کنم.

وی درباره آخرین برنامه‌اش که در شبکه ۴ بود، گفت: برنامه تحویل سال شبکه ۴ ماجرای حافظ و سعدی و خیام و فردوسی و درویش خان بود. بعد از آن دیگر با تلویزیون همکاری نداشتم.

مدرس درباره این دوری از تلویزیون و اینکه خودخواسته بوده یا دگر خواسته بیان کرد: دو طرفه بود. با دگرخواسته شروع شد و به خودخواسته رسید.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا از این دوری و بعد بازگشت با برنامه «ایران دوست‌داشتنی» راضی است یا نه، اظهار کرد: هر چیزی ساعتی دارد و کار و زندگی روی یک روال ثابت پیش نمی‌رود. فراز و نشیب‌هایی دارد و این هم جزو همان فراز و نشیب‌هاست.

این مجری و بازیگر که در برنامه برمودا به عنوان مهمان حاضر شده بود، درباره اینکه در مدت دوری از تلویزیون به چه کاری مشغول بوده است، توضیح داد: من برنامه رادیویی خودم را داشتم. هرروز در رادیو صبا برنامه دارم که در این سال‌ها مشغول این برنامه بودم و کار اصلی که می‌کردم در حوزه بازیابی و تصحیح و شرح نسخ خطی از میراث ادبی و غیره مربوط به سده‌های نهم تا سیزدهم بود.

وی درباره اینکه پس از برنامه «ایران دوست‌داشتنی» برای مهمانان این برنامه چه اتفاقی می‌افتد، عنوان کرد: این را نمی‌دانم، ولی می‌دانم که این برنامه یکی از مهمل‌هایش معرفی این افراد است؛ چه در جامعه ملی و چه در منطقه یا استانی که حضور دارند. این افراد معرفی می‌شوند و ممکن است اسبابی فراهم شود که از آنها حمایت شود و کارشان گسترش پیدا کند. اینکه آیا این اتفاق می‌افتد یا خیر را ما نمی‌دانیم و دسترسی نداریم.

وی درباره بازخوردهای برنامه «ایران دوست‌داشتنی» گفت: بازخوردها خیلی خوب بوده است، حداقل افرادی که من با آنها تماس داشتم در اطرافیان و نزدیکان خیلی برنامه را پسندیدند و می‌گویند برنامه خیلی صمیمی است و رنگ و لعاب خوبی دارد و خیلی ساده اجرا می‌شود و پیچیده نیست، ضمن اینکه آشنایی آنها با اقلیم‌ها و مناطق مختلف ایران و آداب و رسوم و لباس و غذا و ... خیلی برایشان جالب است و نکته یاد می‌گیرند.

نباید انتظار معجزه داشته باشیم

مدرس درباره اهمیت بعد گردشگری این این برنامه و اینکه آیا کمکی می‌کند که مردم با شهرهای مختلف آشنا شوند، بیان کرد: به هرحال نباید انتظار معجزه داشته باشیم که مردم همین امروز به شهرهای جدیدی که از طریق برنامه شناختند، سفر کنند. در برخی این برانگیختگی هست ولی عمدتا برای اقشار کم درآمد و کم برخوردار نزدیک‌ترین و سهل‌ترین و شاید ارزان‌ترین سفر همین سفر به شمال کشور است، ولی اینطور هم نیست که هیچ تاثیری نگذارد.

وی درباره اینکه آیا تا اینجای برنامه‌ها غافلگیری برای خودش داشته و مثلا با خوراکی یا پوشش یا شهری که تا الان شناختی از آن نداشته آشنا شده است، گفت: بله جهرم برای من خیلی جالب بود. بروجرد خیلی خوب بود. یک سری از این شهرها مثل جیرفت را هم من در گذشته رفته بودم.

میزبان برنامه «ایران دوست‌داشتنی» ادامه داد: اورامان هم همه چیزش خیلی خوب بود، مثلا اقلیم، موسیقی و مردمش خیلی برایم جالب بود. قطعا در برنامه‌هایم هست که اگر زمانی خواستم سفر بروم و فرصتی داشتم، بتوانم به جاهایی که در موردش در این برنامه حرف زده شده بروم.

وی در ادامه درباره تعامل با دو میزبان دیگر برنامه اظهار کرد: خیلی خوب بود. با محمد معتمدی دوستی قدیمی داشتم. خانم سام را هم از قبل می‌شناختم. به دلیل اینکه تیتراژ سریال «باغ سرهنگ» را من برایشان خوانده بودم. ارتباط خوب و پاس‌کاری‌های خوبی داریم و فضای خیلی خوبی وجود دارد.

این مجری و برنامه‌ساز رادیو و تلویزیون در پایان اظهار امیدواری که این برنامه و مثل این برنامه‌ها بیشتر ساخته شود و گفت: ما امروز چندان نیازی به بحث‌های سیاسی نداریم؛ نیاز به وفاق ملی داریم و این وفاق جز با آشنایی با اقلیم‌های مختلف کشورمان، با آداب و رسوم و اقوام مختلف کشور و شناخت فرهنگ آنها به دست نمی‌آید. در سیاست دعوا و جروبحث و فحش و ناسزا و... هست، ولی ما امروز نیازی به چنین چیزی نداریم نیاز به این وفاق داریم که با برنامه‌هایی مثل «ایران دوست‌داشتنی» به دست می‌آید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.