تحولات منطقه

۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱
کد خبر: ۹۷۶۶۳۹

در ادامه تجاوزات، جنگنده‌های اسراییلی منطقه‌ای را در شهر رفح در جنوب نوار غزه بمباران کردند.

حمله جنگنده‌های اسراییلی به رفح
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، منابع فلسطینی اعلام کردند که جنگنده‌های اسرائیلی نقطه‌ای را در رفح در جنوب نوار غزه بمباران کردند.

این منابع از شنیده شدن صدای انفجار در رفح در پی این حمله خبر دادند.

همچنین ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد روز دوشنبه در منطقه الجلیل غربی و ساحل شمالی مانور نظامی برگزار می‌کند.

ساعاتی پیش نیز، گروهان‌های قدس اعلام کرد یک کواد کوپتر ارتش رژیم صهیونیستی را در غزه سرنگون کرده و تحت کنترل گرفته است. گروهان‌های قدس اعلام کرد یکی از مجاهدان تک‌تیرانداز این گروهان‌ها یک نظامی اشغالگر اسرائیلی را در داخل خانه‌ای در منطقه شیخ عجلین در جنوب غرب شهر غزه هدف قرار داده و از پا درآورده است.

از سوی دیگر، مادر «جاکوب فلیکنجر» یکی از نیروهای امدادرسان بین‌المللی انگلیسی تبار که در نوار غزه به دست ارتش رژیم صهیونیستی کشته شد، در تماس با آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا خواستار توقف فوری جنگ در غزه شد.

او در این تماس تلفنی تاکید کرد که واشنگتن باید رژیم صهیونیستی را برای توقف جنگ و کشتارها در غزه تحت فشار قرار دهد.

وی عنوان کرد اگر واشنگتن اسرائیل را به تعلیق کمک‌ها تهدید می‌کرد، اکنون فرزندش زنده بود.

پیشتر گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور غذا در سخنانی اعلام کرده بود که ارتش اسرائیل به عمد کاروان‌های بشردوستانه در غزه را با وجود اطلاع از مسیر آنها بمباران می‌کند.

به گفته گزارشگر ویژه سازمان ملل، اسرائیل نمی‌خواهد هیچ کمکی به نیازمندان غزه برسد و با این کار در حال ایجاد یک قحطی آشکار و عمدی علیه فلسطینی‌هاست.

گزارشگر ویژه سازمان ملل همچنین خواستار تحریم اسرائیل به دلیل نادیده گرفتن تصمیمات دیوان بین المللی دادگستری و جنایت جنگی در غزه شده است.

همچنین سخنگوی آکسفام با انتقاد از کمک‌های هوایی و ناکافی آمریکا در غزه گفته است که انداختن کمک‌های هوایی آمریکا راه حل بحران غزه نیست و ما خواستار باز شدن گذرگاه‌ها و رساندن کمک‌ها به شمال غزه هستیم.

آکسفام که یک سازمان خیریهٔ بین‌المللی برای مبارزه با فقر است، همچنین به حملات نیروهای صهیونیستی به نیروهای امدادی اشاره کرده و گفته است که هدف قرار دادن کاروان‌های کمک رسانی یک الگوی مستمر در رفتار ارتش اسرائیل است که بحران امنیت غذایی در غزه را تشدید می‌کند.

به گفته سخنگوی آکسفام، وضعیت در غزه فاجعه بار است و آتش بس برای مهار خطر قحطی فوری ضروری است، چون زمان زیادی باقی نمانده است.

همچنین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که ۵۲ درصد از آمریکایی‌ها از دولت خود می‌خواهند که ارسال سلاح به اسرائیل را متوقف کند.

این نظرسنجی که از سوی CEPR انجام شده است، نشان می‌دهد که اکثریت آمریکایی‌ها از بایدن می‌خواهند که ارسال سلاح به اسرائیل را به صورت فوری متوقف کند.

این درخواست آمریکایی‌ها همزمان با افزایش حملات علیه اهداف آمریکایی در منطقه و بویژه دریای سرخ همراه شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.